Следва

„Стани богат” събра над 100 000 лева. Благотворителната инициатива продължава

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Какво ново от света на киното? И тази седмица ви показваме още трейлъри и снимки на предстоящите заглавия, които ще гледаме на голям екран...

Movies & TV преди 10 години

Какво ново от света на киното? И тази седмица ви показваме още трейлъри и снимки на предстоящите заглавия, които ще гледаме на голям екран. Вижте ги:

"Пътят на срама" ("Walk of Shame")

Актьорите: Уили Гарсон, Лари Джилиърд-мл., Джилиан Джейкъбс, Оливър Хъдзън, Джеймс Марсдън, Елизабет Банкс, Били Бар

Режисьорът:  Стивън Брил

Сюжетът: Елизабет Банкс изпълнява главната роля на красивата репортерка Мегън Майлс, чиято най-голяма мечта е да се превърне във водеща на новинарска емисия.

Докато се забавлява с приятелките си в нощен клуб тя се запознава с привлекателен мъж и прекарва цялата вечер с него. Но именно това ново запознанство поставя под въпрос кариерното развитие на Мегън. След като се събужда на следващата сутрин тя с изненада открива, че е останала без кола, без телефон, без пари и без документи за самоличност.

Оказала се в крайните райони на Лос Анджелес и разполагаща само с 8 часа за да стигне до изключително важно интервю за работа Мегън трябва да разчита единствено на себе си за да се измъкне от неловки ситуации, в които са забъркани полицаи, таксиджии, проститутки и улични престъпници.

Премиерата: 24 април 2014 (светована)

 





"Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще" ("Х-Men: Days of Future Past”)

Актьорите: Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър, Хю Джакман, Дженифър Лорънс, Никълъс Холт, Питър Динклидж, Патрик Стюарт, Иън МакКелън, Ана Пакуин, Шон Ашмор, Елън Пейдж, Хали Бери, Даниъл Къдмор, Еван Питърс, Лукас Тил, Джош Хелман

Режисьорът: Брайън Сингър

Сюжетът: Сюжетът ще се развива в два времеви диапазона, в които ще се води война за оцеляването на видовете. Мутантите от "Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще" ще обединят сили със самите себе си от "Х-Мен: Първа Вълна", когато са били по млади, за да започнат епична битка за спасението на бъдещето.

Премиерата: 23 май (България)







„Maps to the Stars”

Актьорите: Робърт Патинсън, Джулиан Мур, Джон Кюсак, Оливия Уилямс, Сара Гедон, Миа Васиковска

Режисьоът:  Дейвид Кроненбърг

Сюжетът: Семейство Вайс са типична архетипна холивудска династия: бащата Станфорд е аналитик и преподавател по актьорско майсторство, направил състояние чрез книгите си за самопомощ, а майката Кристина се грижи за кариерата на техния син Бенджи, който е 13-годишна звезда.

Един от клиентите на Станфорд е Хавана, актриса, която мечтае да заснеме римейк на филма, направил майка ѝ Кларис звезда през 60-те. Кларис е мъртва, но видения за нея се явяват и преследват Хавана през късните нощи. В добавка към токсичния микс, Бенджи току-що е излязъл от рехабилитационна програма, към която се е присъединил, когато е бил на 9, а сестра му Агата е освободена от санаториум, където е лекувана от криминална пиромания…

Премиерата: 14 май 2014 (на фестивала в Кан)



"Wish I Was Here”

Актьорите: Кейт Хъдсън, Манди Патинкин, Джош Гад, Джоуи Кинг, Джим Парсънс, Ашли Грийн и Доналд Фейзон

Режисьоърт: Зак Браф

Сюжетът: „Wish I Was Here” е историята на Ейдън Блум – актьор, баща и съпруг, който на 35 години все още се опитва да открие кой е и какъв е смисълът на живота му. Той и съпругата му имат финансови проблеми и Ейдън прекарва голяма част от времето си фантазирайки, че е велик Космически рицар, какъвто като малък си е мечтаел, че ще стане. Когато болният баща на Ейдън вече не може да плаща частното училище на децата му, които са на 12 и 5 години, Ейдън е принуден да ги образова у дома. След първоначалния забавен хаос той решава да зареже традиционната система и да измисли своя. Така, учейки децата си за живота, Ейдън постепенно открива себе си.

Премиерата: 25 юли (световна)

 





Припомнете си още от предстоящите заглавия тук:

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

More from View Sofia

More Movies & TV