Следва

Шокиращи разкрития в новия епизод на Къртицата 2

Сълзи и силни емоции от журито и участниците в поредния епизод на Dancing Stars

"Най-запомнящата се година в моя живот" - с това танцувално-емоционално предизвикателство трябваше да се справят обичаните български звезди миналата вечер...

Events преди 10 години

"Най-запомнящата се година в моя живот" - с това танцувално-емоционално предизвикателство трябваше да се справят обичаните български звезди миналата вечер. Всеки един от тях отвори сърцето си и нарисува чрез магията на танца своята лична преломна история.




С фокстрота си Антон и Дорина представиха една драматична история за силата на обичта, която надделява над силата на кръвта. "От 2006 година започнах да разбирам колко любов има в живота. Баща ми, който ме е отгледал, не е биологичният ми баща, а ме е осиновил. След повече от 30 години, моята майка ми го сподели - имала е любов с красавец от съседно село, трябвало е да се оженят, но той не се е появил...Много от близките й са се отказали от нея, но не и тя от мен. Търсил съм баща ми, абсолютно копие съм му и след като го срещнах, усетих ужасно силно любов към бащата, който ме е отгледал.", сподели през сълзи българският шампион Антон Касабов. "Настръхнах цялата", просълзи се Галена след силните откровения на Антон. Но след изпълнението на чаровната сноубордистка, дойде време и за оценките на многоуважаемото жури. "Има разлика между куикстеп и ръченица", поряза ги Алфредо Торес. "Наистина танцът беше много труден, но го изтанцувах с много емоции", каза на финала Александра със сълзи в очите.

Олимпийската гордост Александра Жекова и партньорът й Симеон изтанцуваха страхотен куикстеп, посветен на семейството на Сани. "2014 година, тази година, ми донесе много радост и удовлетворение. Искам да посветя този танц на баща ми, той ми е дал страшно много.", бе признанието на Александра, като дъщеря към баща.


Миналата вечер стартира и „Танцувай с нас" - най-новата изненада за феновете на Dancing Stars, която ще ги очаква в Nova Play. На всеки две седмици един от съдиите и танцьорите в Dancing Stars ще показват стъпки в танцов урок, който ще бъде качван на адрес play.novatv.bg/dance. Алфредо е първият треньор, който ще направи демонстрацията. Зрителите трябва да гледат видеото на страницата в Nova Play внимателно, да усъвършенстват движенията си и да изпратят собствено видео, в което танцуват. Десетте най-харесвани видеа чрез Facebook ще се борят за първото място. Победителят от тези десет ще бъде избран лично от треньора на седмицата, а видеото му ще бъде излъчено в Dancing Stars заедно със зведните изпълнения. 8-ми май ще бъде премиерата на първото видео, което спечели в играта „Танцувай с нас”.

За следващия път двойките трябваше да изберат танц на своите колеги в „Предизвикателството на съперника”. Те се стремяха да „бъдат коварни” в избора на един от най-трудните танци. 

Дали ще успеят да се затруднят взаимно с с избора на танци и как ще се справят двойките с избраните от конкуренцията стилове? С какво ще предизвика звездите най-строгият члена на журито, Илиана Раева и коя ще бъде поредната двойка, която ще напусне завинаги сцената на Dancing Stars 2014? Всичко това следващият вторник от 20.00 часа по Нова. 

Още от днес (23 април 2014):

Помощ: Кой се страхува от любовта? И защо

Гергана Гунчева показа бебето си дни след раждането...

Б като Библия, Б като Блог

Дрю Баримор стана майка на момиченце за втори път

Сузи Лау, или още Сузи Бабл, призна пред читателите на блога си, че пише книга. Разбира се, за мода.

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

"Сподели книга с Приятел" на Международния ден на книгата

Сара Джесика Паркър в кампанията на Maria Valentina

И още...

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 5 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?