Следва

Пъстра програма с изложби, музика, видео инсталации, перформативни изпълнения, работилници, кухня и детски занимания на Дома Арт Фест 2014

Диляна Попова и Асен Блатечки очакват син

Диляна Попова и Асен Блатечки очакват син

People of art преди 10 години

Моделът Диляна Попова потвърди в "Преди обед", че тя и Асен Блатечки ще имат син, който ще се появи на бял свят през есента.

"Щастлива съм и това, което в момента ми се случва, е много странно и има някаква еуфория, която никога не съм изпитвала до момента. Освен това аз обичам децата, обичам да общувам с тях и да черпя енергия от тях", сподели бъдещата майка.

Диляна Попова заяви, че е наясно със специфичната ситуация около Асен Блатечки и не скри факта, че връзката им започна, когато той все още беше сериозно обвързан с майката на дъщеря му Катя.

"Нещата между нас се случиха и нямаше как да бъдат спрени"

Тя обясни, че все още не се познава с дъщерята на Асен Блатечки, но се надява и това да се случи в скоро време.

More People of art

20 пъти, в които ЧЕРВИЛОТО в главната роля променя всичко

People of art преди 3 седмици

Важен елемент, който допринася за дефиницията на персонажи във филми и известни личности. От Одри Хепбърн до кралица Елизабет II – припомняме 20 пъти, в които червилото е не просто емблематична част от визията, а буквално я взривява.

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 10 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра