Следва

Обичта на известните: Лана Дел Рей и Франческо Кароцини

Мишел Уилямс в специалното издание на Harper's, посветено на Louis Vuitton

Звездното лице на Louis Vuitton този сезон Мишел Уилямс се снима в...

People of art преди 9 години

Звездното лице на Louis Vuitton този сезон Мишел Уилямс се снима в специалния брой на британския Harper's Bazaar, посветен на марката и предвиден за продажба само във флагманския бутик на марката в Лондон, на Бонд стрийт.

На корицата на издаденото в колаборация с една от най-старите парижки модни къщи списание е актрисата - носителка на Оскар, в палто от агнешка кожа, от Louis Vuitton, естествено. На страниците на списанието е публикувана фотосесия от лондонските улици, снимани от Питър Линдберг, а също и интервю с Мишел.

В момента актрисата е ангажирана на Бродуей, в театър Studio 54, където дебютира в мюзикъла "Кабаре" в ролята на Сали. И трябва да й се признае, че изглежда чудесно, независимо от скорошната раздяла с гаджето си - бруклинският художник Дъстин Йелин.











More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра