Следва

Голата Стейси Киблър: Бременността е благословия!

10 причини да не изхвърлиш телевизора и тази седмица

„Зоополицаите на Хюстън” e  документална поредица, проследяваща работата на „Дружество за защита на животните” в Тексас, САЩ....

Events преди 9 години

Зоополицаите на Хюстън: Епизод 1

Animal Planet, 20 август, 23:50 часа

„Зоополицаите на Хюстън” e  документална поредица, проследяваща работата на „Дружество за защита на животните” в Тексас, САЩ.. 

Дружеството получава над 10 000 обаждания всяка година, а малкият й екип от следователи е изцяло посветен на спасяването и защитата на тези жертви на жестокостта.

Камерите на Animal Planet следват екипа при всяка негова стъпка, за да съживят тези невероятни истории – от първоначалното разследване и спасяване, през съдебни случаи и медицинска рехабилитация, до най-интимните случаи на осиновяване в нов, изпълнен с любов, дом.

"Плуване, Европейско първенство"

Eurosport, 20 август, 19:00 часа

Българската състезателка Нина Рангелова ще участва във финала на 100 метра свободен стил на европейското първенство по плуване в Берлин. Рангелова подобри значително националния рекорд на България и се класира без проблеми за полуфиналите на 100 м свободен стил, които бяха късно снощи.

Top Chef

24 Kitchen, 21 август, 12:20 часа

„Топ шеф” е хитово риалити състезание, посветено на кулинарното изкуство с удивителен нов поглед върху конкурентната, напрегната среда в кухните от световна класа и ресторантите от най-високо ниво.
Телевизионната поредица от едночасови епизоди представя амбициозни главни готвачи, които посрещат кулинарни предизвикателства в опит да спечелят престижната титла „Топ шеф”. Състезателите ще живеят в напрегнатата атмосфера, присъща на главните готвачи, а всяка седмица журито ще казва на един от тях “да си опакова ножовете и да си тръгва.”

В последния вълнуващ епизод ще остане само един готвач, който ще бъде удостоен с титлата „Топ шеф”.

Най-удивителните фотографии на Нешънъл Джиографик: Секвоя

National Geographic, 22 август, 06:00 часа

Опасностите, които крие снимането на дивата природа, са нещо обичайно за Ник. Сега той е поставен пред ново предизвикателство - спокойната секвоя.

"Така, както можеш", екшън - комедия, САЩ, 1980

HBO, 23 август, 10:10 часа

Клинт Истууд се завърща в ролята на безгрижния шофьор на камион и сърцат побойник Фило Бедоу. Фило продължава да живее с лудата си майка и своя орангутан Клайд и крои планове да спечели много пари като участва в нелегални боеве, където стълкновенията са с голи юмруци и до кръв. Тъкмо когато за пореден път оплаква лошия си късмет, Фило получава предложение, на което не може да откаже – да изправи срещу шампиона на Източния бряг Джак Уилсън. Джак е спонсориран от мафията – факт, който в комплект със смъртоносните му юмруци, го прави още по-опасен противник. Когато Фило съвсем случайно спасява живота на Уилсън, мачът между двамата вече е под въпрос. За да защитят инвестираните пари, мафиотите обаче отвличат приятелката на Фило. Това, което не подозират обаче е, че Джак и Фило ще се съюзят за я да спасят и да разкажат играта на негодниците.

Формула 1 - Белгия, Спа

BNT2, 24 август, 17:30 - студио; 18:00 - старт

"Тежки метални чудовища"

Viasat Explorer, 25 август, 22:00 часа 

Колосална нова поредица ще прикове пред екраните зрителите на Viasat Explore. „Тежки метални чудовища” представя инженеринг на границите на разумното, съчетавайки мощта на невероятните машини и екстремните климатични условия, при които оцеляват и работят хора.

Визуалният стил на поредицата с кристално ясни широкоекранни кадри в най-висока резолюция, заснети в най-близък план, поставят зрителя в самия център на действието. От разбиването на лед в Арктика до спасяването на общност от наводненията във Фарго, Северна Дакота, и безнадеждни ремонти на тръбопроводи в Мексиканския залив – има ли дейност или климатични условия, които да спрат най-големите и най-страховити машини - чудовища, ще разберем в поредицата от 25 август до 8 септември, в 22:00 ч.

Защитниците на дивата природа на Стив Ъруин

Animal Planet, 25 август, 15:30 часа 

Защитниците на дивата природа от Австралийския зоопарк са всеотдаен екип, който продължава делото на ловеца на крокодили и телевизионна звезда от множество филми за диви животни - Стив Ъруин. Те са уникална и вдъхновяваща група хора, обединени от любовта си към дивите животни и от необходимостта да ги пазят и да се грижат за тях. В поредицата от 26 епизода „Защитниците на дивата природа на Стив Ъруин“ ще станем свидетели на фантастичната работа на тези отдадени австралийци, чието необикновено всекидневие е свързано с Австралийския зоопарк. Независимо дали трябва да извадят зъб на тигър, да спасят коала, блъсната от кола, или да проследят крокодил в естествената му среда, Защитниците на дивата природа са достойни наследници на Стив в непрестанната му борба за опазването на дивата природа.

Данъ Коловъ: Роден за победи 4-сериен тв филм /България, 1999

BNT1, 26 август, 13:00 часа 

“Един филм, разказващ за невероятния живот на мъжа, превърнал се в легенда и символ на българската сила“.

Дан Колов – българинът, който прослави България в Америка и света. Абсолютен победител – цар на кеча, без нито една загуба на ринга.


Тенис: US Open, пряко

Eurosport 2, 26 август, 18:00 часа

Откритото първенство на САЩ (US open) е един от четирите тенис турнира от Големия шлем. Той се провежда всяка година през август и септември, след всички останали турнири от Големия шлем, и продължава две седмици. Основният турнир се състои от пет състезания: за мъже и жени поединично и за двойки мъже, жени и смесени. Освен тях по време на първенството се провеждат и допълнителни състезания за младежи, девойки, ветерани и тенисисти в инвалидни колички.


More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 5 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?