Следва

БНТ предава на живо избора на български град - столица на културата 2019

Хитовият сериал „Вътрешна сигурност” стартира премиерно за България

Хитовият американски политически трилър „Вътрешна сигурност” (“Homeland”) стартира...

Events преди 9 години

Хитовият американски политически трилър „Вътрешна сигурност” (“Homeland”) стартира премиерно за България на 11 септември от 00:00 часа по bTV. Разработен е от Хауърд Гордън и Алекс Ганса на базата на израелската поредица ”Hatufim” („Военнопленниците”), създадена от Гидиън Раф. Носител на 6 статуетки Emmy® Awards, включително за драматичен сериал, той се превърна в световна сензация на малкия екран.

Военноморският сержант Никълъс Броуди (в ролята носителят на Emmy® Awards Деймиън Луис) е едновременно публично обявен за герой и сериозна терористична заплаха. Служителката на ЦРУ Кари Матисън (в ролята - наградената с Emmy® Awards Клер Дейнс) е на върха в своята област, въпреки че страда от биполярно разстройство. Деликатният танц, който тези две сложни личности изпълняват, изграден върху лъжи, съмнение и желание е в основата на този увлекателен, емоционален трилър, в който съдбата на американската нация е подложена на опасността от тероризъм.

От 11 септември зрителите на bTV ще се запознаят с Кари Матисън – агент на ЦРУ, която след провеждането на неоторизирана операция в Ирак е наказана с пробация и е преместена в Центъра за борба с тероризма на ЦРУ в Ленгли, Вирджиния. В Ирак, Кари е предупредена от една от свръзките си, че американски военнопленник се е превърнал в част от Ал Кайда.



Работа на Кари става все по-сложна, когато шефът й, директор на Центъра за борба с тероризма Дейвид Естес свиква спешен брифинг. Кери разбира, че Никълъс Броуди, сержант от американския флот, който е обявен за изчезнал от 2003 г., е бил спасен по време на операция на Делта Форс над територия под управлението на терориста Абу Назир. Кери стига до заключението, че Броуди е американският военнопленник, за когото и е разказал нейният човек в Ирак. Въпреки това, федералното правителство и началниците й в ЦРУ смятат Броуди за герой от войната.

Осъзнавайки, че би било почти невъзможно да убеди шефа си да постави Броуди под наблюдение, Кери се обръща към единствения човек, на когото може да се довери – нейният наставник Саул Беренсън. Двамата трябва да работят заедно, за да разберат истината за Броуди и да предотвратят потенциална терористична атака на американска земя. Дали в крайна сметка Броуди ще се окаже атентатор-самоубиец и доколко здравословното състояние на Кари ще повлияе на работата й, зрителите на bTV ще видят от 11 септември в 00:00 часа във „Вътрешна сигурност”.

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 5 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?