Следва

Да не знаеш кога да спреш: Меган Фокс с нова пластика

Деми Мур - умението да блестиш на 50

В калифорнийския град Калвър Сити преди ден се състоя петият ежегоден благотворителен бал на...

People of art преди 9 години

В калифорнийския град Калвър Сити преди ден се състоя петият ежегоден благотворителен бал на Филантропското общество на Лос Анджелис под името PSLA Autumn Party. Ключовата цел на мероприятието е събиране на средства за нетърговската организация Children's Institute, помагаща на деца, пострадали от домашно насилие.

Сред гостите на вечерта регистрират елегантно присъствие Гуинет Полтроу, Дона Каран, Хлое Мориц, Крис Дженър и други звезди, но именно 51-годишната Мур впечатлява много, облечена в тъмна рокля с принт, V-образно деколте и дължина до глезените от последната, пролетна лятна колекция на приятелката й Дона Каран, и високи черни обувки. Допълнени от естествения грим и характерната секси прическа на актрисата, плюс лъчезарна усмивка, дрехите на Деми я правят да изглежда феноменално добре и актрисата с лекота слага в малкия си джоб повечето си по-млади колежки.


Деми Мур приятелката й Дона Каран


Деми Мур и Талула

Същото може да се каже и за 20-годишната щерка на Деми и Брус Уилис - Талула, която не присъства на партито, но бе засечена от папараци с майка си на разходка миналата седмица, след като изкара курс за лечение на зависимости, като тук отново оценката е в полза на по-голямото момиче.



Дали усмивката и увереността, които струят от лицето на Деми, се дължат на връзката й с 27-годишния музикант Шон Фрайдей, за която западните таблоиди са уверени, че върви с пълна сила, или на преодоления вече шок от връзката на бившия й мъж Аштън Къчър с Мила Кунис, не заем, но е факт, че Деми е поздравила и предложила на новоизлюпените родители пълна подкрепа. Точно както е факт, и че вечната Деми е просто в топ форма.



More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра