Следва

Whyt Noyz на сцената на Metropolis

Джъстин Тимбърлейк се разкрива пред Опра в новия сезон на „Опра представя: майсторски клас”

Джъстин Тимбърлейк, един от най-успешните артисти през последното 10-тилетие, се разкрива...

Events преди 9 години

Джъстин Тимбърлейк, един от най-успешните артисти през последното 10-тилетие, се разкрива в личен разговор с Опра Уинфри. Световно известният изпълнител ще открие новият сезон на „Опра представя: майсторски клас” на 24-и ноември, понеделник, от 22:00 ч. по TLC. Звездата ще сподели неразказвани истории от живота си в личното интервю. Тимбърлейк ще разкрие пред Опра и зрителите откъде черпи музикално вдъхновение и кои са най-важните житейски уроци, които оформят пътя му.

В ексклузивния епизод на поредицата „Опра представя: майсторски клас” по TLC водещата Опра Уйнфри ни среща с един от онези музикални изпълнители, за които феновете винаги искат да знаят повече. По време на вълнуващата среща, артистът ще сподели, че е добре да си новатор и винаги можеш да научиш много от нещата, които правиш за пръв път. Няколкократният носител на наградите Грами и Еми, Джъстин Тимбърлейк, ще разкаже за последните си филмови проекти, сред които се отличават „В съзнанието на Левин Дейвис” на братята Коен и участията му във вечерното шоу „Saturday Night Live”. За Тимбърлейк годината преминава под знака на супер успешното му турне „20/20 Experience”. Той се среща с Опра между концертите, за да разкаже за създаването на последния му албум, който достигна продажби от над 6 млн. копия. Лично Тимбърлейк ще сподели неразказвани истории от детството си, как е разбрал, че има музикална дарба и как не се е отказал от мечтите си.

В интервюто си с Опра Уинфри, Джъстин Тимбърлейк ще сподели какво продиктува решението му да избере солова кариера, как се справя с тежката работа и още много любопитни житейски уроци в „Опра представя: майсторски клас” по TLC от 24-и ноември.

TLC е един от най-популярните телевизионни канали в САЩ, насочен към жените. Каналът достига до над 99 милиона домакинства в Щатите и понастоящем е сред топ 10-те телевизионни канала, насочени към женската аудитория във всички изследвани демографски групи (жени между 25 и 54 години, жени между 18 и 49 години, жени между 18 и 34 години). Програмата на TLC включва предавания с лайфстайл насоченост, както и обхваща теми като кариерно развитие, готвене, заобикалящата ни среда, грижа за децата, подобрения в дома и завладяващи човешки истории.
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.