Следва

Обичта на известните: Ким Бейсингър и доста младото гадже

"Улица кашон" - изложба на френския скулптор Кристиан Тома

В навечерието на празниците и в разгара на коледното пазаруване френският скулптор Кристиан Тома ще сподели с българската публика своето виждане за наложените от консуматорското общество приоритети в общуването и начина ни на живот...

Events преди 8 години

В навечерието на празниците и в разгара на коледното пазаруване френският скулптор Кристиан Тома ще сподели с българската публика своето виждане за наложените от консуматорското общество приоритети в общуването и начина ни на живот. Това ще се случи в галерия Червената точка и с участието на фотографа Иван Дончев.

Опакована като кашон, галерията ще приюти скулптури в пазарни колички и техни фотоси под лупа, показващи изкривения формат на съвременния свят, в който водеща е консумацията.

Проектът, по който Кристиан работи повече от година, излага на показ консуматорското в нас, отритнатите ценности и болката от не-общуването днес. За по-експресивното представяне на идеята си авторът е поканил българския фотограф Иван Дончев, който ще покаже скулптурите по начин, различен от класическото експониране на пластики в пространството.

Изложабата „Улица „Кашон“е нетрадиционна, а представянето й в петък, 19-ти декември, ще е интригуващо; откриване 19:00 часа.

More Events

Вълнуващ 6-ти октомври за Театър „София“ - премиера на "Перфектни непознати"

Events преди 1 месец

След дълга подготовка и интензивен репетиционен процес, спектакълът „Перфектни непознати“ с режисьор Стайко Мурджев е готов да се срещне със своята публика. Театър „София“ гостува на сцената на „Сълза и смях“, където ще станем свидетели на това как един сценарий за филм може да се превърне в споделено живо събитие, да се преобрази в театрален спектакъл