Следва

10-те най-големи изненади при тазгодишните номинации за "Оскар"

Коя е новата мацка на Роналдо /снимки/

Непрестанен е потокът от все нови и нови детайли около разбунлата светските...

People of art преди 9 години

Непрестанен е потокът от все нови и нови детайли около разбунлата светските духове е очаквана раздяла на рускинята Ирина Шейк и гигантската звезда на футбола Кристиано Роналдо. След като вчера се изясни, че трикратният носител на златната топка е инициирал скъсването, а агентът на рускинята заяви, че причината за това не е във влошените отношения на Ирина с майката на Роналдо - Долорес, днес вече знаем още нещо, още по-пикантно.

До португалския хубавец вече има ново момиче, при това съвсем сигурно кое точно. Както се казва, свято място пусто не остава, и талантливото момче вече не е само - новата повелителка на сърцето му е на 26, казва се Лусия Вилалон и е испанска тв-водеща.

В своя Instagram Лусия публикува фото, на което е заедно с Кристиано, направено не кога да е, а веднага след церемонията по награждаването със «Златната топка», където, както вече целия свят цнае, Ирина Шейк не присъстваше. Изгежда ще се окаже, че тв-водещата и футболистът е познават отдавна, защото момичето работи в официалния тв-канал на «Реал Мадрид», за който отбор Роналдо играе.

Новината първо се завъртя в испанските медии, които са уверени напълно, че роман има. Колегите дори са се обърнали към ръководството на канала, в който Лусия Вилалон работи, но от ръководството са отказали да коментират личния живот на сътрудниците си.



Междувременно феновете на Кристиано Роналдо вече одобриха избора, коментирайки под снимката, че новото момиче на футболиста е много привлекателно.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра