Следва

Ева Тепавичарова се омъжи

Двойките от "Женени от пръв поглед" празнуват деня на любовта

Денят на влюбените е първият празник, който ще отпразнуват младоженците от „Женени от пръв поглед”... 

Events преди 9 години

Денят на влюбените е първият празник, който ще отпразнуват младоженците от „Женени от пръв поглед”. Те ще проявят загриженост и внимание към партньорите си, ще си организират романтични вечери и пътувания и ще си разменят подаръци.

Стефан и Светлана ще се отправят към Банско, където ще се отдадат на романтични емоции и приятни преживявания. Двамата грижливо са подготвили подаръци, които да си разменят на празника. Колко е важен първият подарък и колко е трудно да избереш такъв за човек, който още не познаваш съвсем добре, предстои да разберем.

Атанас ще има емоционална среща с певицата Тони Димитрова, която ще му връчи признание за доброволческия труд и усилията, които е положил, помагайки на бедстващите в Мизия. Наско ще разкаже на естрадната легенда за своята съпруга, а тя ще поиска да се запознае с нея. През това време Антония ще организира романтична вечеря с много изненади за своя съпруг. Как ще реагира Атанас на усилията на своята чаровна половинка, ще разберем във вторник от 21 часа по Нова.

Георги и Гергана ще заминат за Несебър, където се провежда фестивалът „Влюбени в Несебър”. Двамата ще участват в различни състезания за двойки, но Гери ще остане разочарована от резултатите, които ще постигнат в тях. Това ще даде началото на нови търкания помежду им. Георги, които често е краен в своите размисли и изказвания, ще направи поредното такова: „В деня на влюбените аз и моята половинка разбрахме, че не сме един за друг”.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 6 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?