Следва

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Изненади в осмия епизод на "Връзки" по БТВ

В осмия епизод на „Връзки”, в четвъртък от 21:30 часа по bTV на Тони ще му се наложи да повтори уроците по видове бойни техники, охранителни системи и застраховки живот...

Events преди 8 години

В осмия епизод на „Връзки”, в четвъртък от 21:30 часа по bTV на Тони ще му се наложи да повтори уроците по видове бойни техники, охранителни системи и застраховки живот. Това ще ангажира времето му до степен, в която ще спре да чува проблемите на своите клиенти, дори и тези на Евгени Будинов. Междувременно Номер 1 ще проведе искрен разговор с Лия по темата за рисковете и проблемите при връзките на млади момичета с възрастни мъже. Но нейното сърце вече принадлежи на героя на Никола Стоянов и неговия революционен, свободомислен начин на живот.

Мика също ще трябва да научи по трудния начин, че любовта не е даденост. Ясмина ще впечатли архитектката като й разкрие „тайната” за разменната монета в брачните взаимоотношения. Мика ще получи провокативна задача за домашно, която ще прерасне в почистване и неприятна алергия. Но истинската изненада за нея ще се окажат собствените й желания, възпламенени и излизащи наяве в... публичен басейн.

Тони отново ще се забърка в каша на оплетени връзки. Брачният консултант ще предизвика изумлението на Александър Панов с едно посвещение и внезапната си загуба на глас. Декоративно таралежче ще стане причина за публичен скандал, тежки самопризнания, увеличаване на семейството, горещи фантазии и дори раздяла.

В четвъртък зрителите на bTV ще разберат защо жените забравят за секса, каква е пропорционалната зависимост между интимните ласки, съблазняването, споделянето и връзката и има ли право любовницата да проявява ревност. Как отговарят съпрузите на любовни смс-и, кой е единственият протест в държавата, който може да завърши успешно благодарение на актьорски талант, как отбор по синхронно плуване спасява брака и брои ли се за изневяра платената любов - в четвъртък, 21:30 часа във „Връзки” по bTV.

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?