Следва

Стефан Софиянски пак стана дядо

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 20 - 26 юли

Очаква ни една прекрасна сряда вечер сред дърветата на Маймунарника с приказния аксустичен лайв на RAJA & Iliyana Georgieva & Iva Iankulova...

Events преди 8 години

Raja & Iva Iankulova & Iliyana Georgieva LIVE

Кога: 22 юли, 19:00 часа
Къде: Маймунарника

Очаква ни една прекрасна сряда вечер сред дърветата на Маймунарника с приказния аксустичен лайв на RAJA & Iliyana Georgieva & Iva Iankulova.

Вход: свободен

OSTAVA Acoustic Livе

Кога: 23 юли, 20:30 часа
Къде: 
Summer scene "One More Кино"

Акустичен концерт в Лятното кино на София (градинката на НДК до "Кравай").

Вход:  на място12 лева, билети на предварителна продажба -  10 лева в мрежата на eventim.bg.

CULTURE BEAT PAZAR / SOCIAL DREAMING

Кога: 26 юли, 12:00 часа
Къде: Culture Beat Club

Последната неделя на месеца, Culture Beat Club отново ще бъде мястото, което събира едни от най-добрите български творци, художници и дизайнери.

И Вие имате възможност да станете част от тази чудесна неделна атмосфера на, изпълнена с модни находки,хубава музика и коктейли.

Zakk Wylde и бандата му Black Label Society с концерт в София

Кога: 26 юли, 20:00 часа
Къде: Зала Универсиада

Титаничният екс-китарист на Ozzy Osbourne - Zakk Wylde и бандата му Black Label Society ще свирят за пръв път в България по покана на Loud Concerts.

Black Label Society имат зад гърба си издадени девет студиини албума, а датата им у нас е в подкрепа на последната им продукция “Catacombs of the Black Vatican”, издадена по-рано тази година.

Двете български съпорт банди за концерта са метъл доайените Odd Crew и метъл-фюжън проекта Nameless Day Ritual.

Вход: 45 лева в мрежата на eventim.bg. В деня на концерта, както и на място на входа на зала “Универсиада”, цената ще бъде 55 лева на билет.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?