Следва

Четиво в четвъртък: "Дългът към удоволствието" от Джон Ланчестър

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

След като се отдадохме на здравословен режим, а и продължаваме да го правим, предвид необходимостта от носене на бански и проучихме всички полезни диети и тренировки...

Movies & TV преди 8 години

След като се отдадохме на здравословен режим, а и продължаваме да го правим, предвид необходимостта от носене на бански и проучихме всички полезни диети и тренировки, сега трябва да го превърнем в начин на живот. Нищо, че скоро ще заменим банския с пуловер. И всичко е чудесно, но всеки има нужда от заслужена почивка. А тази почивка, освен сред безброй песъчинки, може да се случи и в любимия киносалон. 

Ще поработим, ще потренираме, след това ще си спретнем една здравословна вечеря с много витамини и... накрая, разбира се, поне два часа спокойствие с някои от предложенията долу.

Aaand Action! Без пуканки и кола, моля!

"Фантастичната четворка" ("The Fantastic Four")

Актьорите: Тим Блейк Нелсън, Тоби Кебел, Майкъл Б. Джордан, Майлс Телър, Кейт Мара, Джейми Бел, Мари Рейчъл Дъдли

Режисьорът: Джош Транк

Сюжетът: Фантастичната четворка” ще бъде по-мрачен и сериозен от предишните части, а също така в него ще бъдат представени и нови, невиждани досега герои.

Познатите на публиката Доктор Дуум и Сребърният сърфист също ще бъдат включени във филма.

Режисьор на филма е Джош Транк. Той заяви неотдавна в интервю аз "Емпайър", че се опитва да разкаже една по-сложна, трагична и драматична история, отколкото е представената в комиксите.

Премиерата: 7 август (България)

"Тотал щета" ("Trainwreck")

Актьорите: Кати Миксън, Даниел Радклиф, Ванеса Байер, Мефод Мен, Леброн Джеймс, Ейми Шумър, Джон Сина, Баркхад Абди, Езра Милър, Бри Ларсън, Бил Хедар, Тилда Суинтън, Рандал Парк, Колин Куин

Режисьоът: Джъд Апатоу

Сюжетът: Откакто е малко момиче, Ейми (Шумър) е възпитавана от своя пропаднал баща, че моногамията е нереалистична. Вече пораснала, Ейми работи като журналист в списание и се води по житейското си верую да се наслаждава на живота далеч от скучното романтично обвързване. Когато покрай работата си се запознава с успешния спортен лекар Арън Конърс (Бил Хейдър) и започва да изпитва истински чувства към него, Ейми започва да се чуди дали пък другите не са по-скоро на прав път, обвързвайки се сериозно. Във филма участват още Бри Ларсън, Джон Сина, Тилда Суинтън и Леброн Джеймс.

Виж как можеш да спечелиш два двойни билета за "Тотал щета" тук>>

Премиерата: 7 август (България)

"Мъжът от U.N.C.L.E" ("The Man From U.N.C.L.E")

Актьорите: Алисия Викандер, Джаред Харис, Хю Грант, Арми Хамър, Хенри Кавил, Елизабет Дебики

Режисьорът: Гай Ричи

Сюжетът: Сюжетът на “The Man From U.N.C.L.E.” се фокусира върху двама тайни агенти, руснак и американец, които в разгара на Студената война работят заедно в секретната разузнавателна организация “United Network Command for Law and Enforcement” ( U.N.C.L.E. ).

Премиерата: 14 август (България)

More Movies & TV