Следва

Ди Каприо ще играе сериен убиец в новия филм на Мартин Скорсезе

TLC доказва, че никога не е късно да сбъднеш мечтите си в поредицата "Модел над 30-те"

Казват, че шансът се появява само веднъж в живота, понякога в най-неочаквания момент. Едва ли обаче няколко обикновени жени са подозирали колко истина има в тази банална фраза...

Events преди 8 години

Казват, че шансът се появява само веднъж в живота, понякога в най-неочаквания момент. Едва ли обаче няколко обикновени жени са подозирали колко истина има в тази банална фраза, когато получават своята необикновена възможност.

Премиерната поредица на TLC "Модел над 30-те” отправя неустоимо предизвикателство за кариера на професионален модел към три дами, които винаги са копнеели да стъпят на звездния подиум, но не са успели досега. Проследете как водещата Джейна Ина Зарела и нейния екип сбъдват професионалните мечти на няколко дами в "Модел над 30-те” от 16-и август, 21:00 ч., по TLC.Във всеки епизод на поредицата  три различни кандидатки се изправят пред вълнуващи предизвикателства, за да подпишат договор с престижна модна агенция. Професионалната кариера прави рязък завой в неочаквана посока за 36-годишната Моника, когато Джейна я изненадва на работното й място в клиника по радиология в Мюнхен. Не по-малко изумена е Анна-Мария на 33 години от Херн, която получава възможност да постави ново начало след раздяла с дългогодишния си приятел. Поканата за участие достига и до 40-годишната Ева в търговски център, където тя има среща със семейството си, но вместо това там я очаква екипът на Джейна.

Бъдещите претендентки трябва да докажат колко силно желаят кариерата на модел пред строго жури, опитвайки се да захвърлят своите притеснения и предразсъдъци. Представяне на дрехи, дамско бельо, бижута и продукти за коса са само малка част от кампаниите, за които престижни компании търсят своите бъдещи модели. Кандидатки като Анке (30 г.), Рене (31 г.) и Александра (30 г.) се изправят една срещу друга, за да покажат най-доброто от себе си без никакъв грим, а моделът Йохан ще изпита уменията им да се справят с трудни и претенциозни колеги.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 месец

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.