Следва

Еди Редмейн стана жена! И то каква само!

Смразяващи дъха истории в новия сезон на "Таблоид"

Зад най-шокиращите заглавия в медийното пространство се крият вълнуващи и неразгадани тайни, забулени в мистерията на живота зад кулисите...

Events преди 8 години

Зад най-шокиращите заглавия в медийното пространство се крият вълнуващи и неразгадани тайни, забулени в мистерията на живота зад кулисите. Носителят на награда Еми и крал на таблоидната телевизия Джери Спрингър вдига тежките прашни завеси, за да отправи поглед към сцената на неподправената реалност в новия втори сезон на „Таблоид” от 6-и септември от 21:00 ч. по ID Xtra.

Водещият ще отведе зрителите в неразкрития свят на странни, необикновени, смразяващи дъха истории, за да разбули всички поразителни подробности около тях.

В новите епизоди ще се запознаем с трагичната история на новоназначената адвокатка Мери Евънс, която рискува брака, кариерата си и репутацията си, след като се влюбва в криминално проявения си клиент и отчаяно се опитва да го измъкне от затвора. Зрителите ще затаят дъх с шокиращия случай на колежанин, свързал се отново с бивш съученик заради наркотици, което води до брутално убийство и не по-малко ужасяващ опит за прикриването му. Историята се развива в дълбините на Юта, за да разкрие как ексцентричен собственик на ранчо решава да използва лъв, за да тества лоялността на своите служители.



Предаването се завръща с още по-динамичен облик с нови, вълнуващи епизоди, които хвърлят светлина върху тъмната страна на реалността. От тях разбираме как полицейски офицер решава да вземе закона в свои ръце срещу бивша приятелка, постигайки своето отмъщение по необичаен начин. От баба с двойствен живот като международен крадец на бижута, през преследване на мистериозен мъж, до изчезнала в деня на сватбата си булка, “Таблоид” и ID Xtra ще отведат зрителите на страховито пътешествие, което ще им разкрие своите шокиращи тайни.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 3 дни

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.