Следва

Кой ще пее, свири и танцува на Оскарите в неделя: Бионсе, Били и другите

She will be back: всичко, което трябва да знаете за втория сезон на „И просто ей така“

През 2021 г. горещо очакваният рестарт на The Sex and The City - And Just Like That, се оказа красив чиклит, потънал във вълни от винтидж Gucci, носталгични кадри от жужащия Манхатън и неособено много секс

Movies & TV преди 2 години

Сезонът от десет епизода ни разказа, че Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър), Шарлот Йорк (Кристин Дейвис) и Миранда Хобс (Синтия Никсън), без очарователното присъствие на вечно жадната за живот Саманта Джоунс (Ким Катрал), живеят приятно и сплотено в Ню Йорк в своите 50 години, препускайки, отлично облечени и соанирани, през целия спектър на съвременните проблеми на деня: междурасовото приятелство, приемането на тялото, смяната на пола, расовите микроагресии, любовните авантюри, религията, алкохолизма и опасността от това да се свържеш с продуцента на подкаст и пр., и пр. 

Какво повече биха могли да покрият създателите в предстоящия нов сезон?

За щастие, скоро ще видим. Продължението на продължението на любимия сериал вече е сигурно. HBO Max потвърдиха новината вчера в канала на платформата в Туитър.  

Твърдо потвърден ли е сезон 2 на „И просто ей така“?

Да! „Бяхме възхитени от културния разговор, генериран от тези герои и техните истории, разположени в свят, който вече познаваме и обичаме толкова много, каза в изявление Сара Обри, ръководител на оригиналното съдържание в HBO Max. - Гордеем се с работата на Майкъл Патрик Кинг (продуцент и на оригиналния сериал, и на продължението) и нашите прекрасни сценаристи, продуценти, актьорски състав и екип, които изведоха тези чудесни истории на екрана. Нямаме търпение феновете да видят какво ни очаква в Сезон 2!"

„Радвам се и съм развълнуван да разкажа още истории за живите ни и смели герои, изиграни от тези мощни, невероятни актьори“, каза Кинг в собственото си изявление за новия сезон. "Факт е, че всички сме развълнувани. И има защо... нашият сексуален живот се завръща."

Какво се случи с героите в края на сезон 1 на „И просто ей така“?

Много неща. Шарлот получи своя собствена бат мицва на мястото на дъщеря си Рок, която отказа да се качи на сцената в тържествения ден. Именно на това събиране Миранда обяви голямата новина, че възнамерява да последва Че (Сара Рамирес) в Ел Ей, където ще продължи комедийната й кариера, въпреки притесненията на приятелите си.

Сценарният паралел тук е с онзи момент в първата част на "Сексът и градът", когато изпълнената с практичност Миранда (RIP) моли Кари да премисли решението си да последва Александър Петровски в Париж. Във финала на първия сезон на AJLT ролите вече са разменени.

„Не ми ли е позволено да се променя поне малко? - попита Миранда Кари. - Или повече?".


Синтия Никсън за нестандартната си връзка в "Просто ей така": Миранда е същата, каквото е била винаги


Какво ще последва, ще покаже именно вторият сезон

Какво ще се случи с Кари? Накрая на първия сезон я оставихме в Париж, в обемна мандаринена рокля висша мода на Valentino, крачейки край Сена, за да разпръсне пепелта на Биг над реката. Емоционалният момент ни върна назад във времето, когато Кари и Мистър Биг стояха на същото място, преди двадесет години, гледайки към водата. Когато епизодът приключи, я чухме на тест за нов подкаст, върху който ще работи със своя продуцент на подкаст - същият, който целуна няколко минути по-рано. „Колкото повече живея, толкова по-объркана се чувствам“, каза тя многозначително. 

„И просто ей така“ представи куп чисто нови герои. Историята на Сийма (Сарита Чудхри) приключи с това, че тя се отпусна в леглото с новия си любим, а д-р Ния (Карън Питман) се забърка в междуличностен конфликт, а съпругът й се отправи на турне за няколко месеца. „В момента просто не сме на една и съща емоционална вълна, затова решихме да видим как ще е, ако не сме заедно и физически“, обясни тя на Миранда. Ще се завърнат ли всички тези герои в Сезон 2? Предстои да видим.

Какво ще се случи със Саманта в сезон 2 на „И просто ей така“?

Макар че приключилият сезон започна с това, че Кари финализира окончателно приятелството им поради бизнес спор, в хода на сериите се разбра повече за съдбата на Саманта. Отделно, застанала на моста и съзерцавайки как пепелта на Тузаря се носи по водата на фона на Айфеловата кула, Кари изпрати SMS на Саманта, канейки я да се видят на по питие в Париж. Саманта отговори, че биха могли да го направят на следващата вечер. Останалото тепърва ще се разкрива, но обещанието за завръщането на Саманта е без съмнение най-убедителната причина да има втори сезон на „И просто ей така“, която имаме под ръка.

Оставаме в очакване на всяка следваща информация, най-вече кога започват снимките и за кога е планирана премиерата. Сигурни сме, че ще има много за разказване, следете!   

More Movies & TV