Следва

Какво гледахме тази седмица: Физика и метафизика в едно "Тяло"

Трескавата подготовка на супермоделите преди дългоочаквания моден месец

Освен ако не живеете в пещера, най-вероятно сте наясно, че днес отбелязваме старта на най-дългоочакваното модно събитие - модния месец...

People of art преди 8 години

Освен ако не живеете в пещера, най-вероятно сте наясно, че днес отбелязваме старта на най-дългоочакваното модно събитие - модния месец. Всичко започва от Ню Йорк, продължава с Лондон, Милано, за да завърши не къде да е, а именно в Париж, което за моделите означава безброй представления, безкрайни преобличания и подмяна на гардероба и денонощни козметични трансформации. 

Освен това присъствието им на екстравагантни вечери и бляскави партита до малките часове на нощта е абсолютно задължително, както и това да изглеждат добре, дори когато просто се предвижват от точка А до точка Б по модните улици. Това наистина е труден живот, и ние го знаем, затова решихме да проследим каква точно е подготовката на най-оборотните модели преди старта на този ангажиращ изцяло времето им месец. 

В този материал пропускаме разкрасителните процедури като ексфолиация, хранителни режими и добър сън, а отдаваме внимание главно на състоянието на духа на тези великолепни момичета. В няколко кадъра представяме красивите бягства на супермоделите, дни преди да изтъркат подметките си от ходене по бляскавите световни подиуми.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра