Следва

И Facebook вече негативен - потвърдиха Dislike опцията в мрежата

"Здравей, България" стартира нова рубрика съвместно с vbox7.com

Здравей, България" стартира нова рубрика съвместно с vbox7.com...

Events преди 8 години

"Здравей, България" съвместно с vbox7.com започват уникална по рода си рубрика с политически анимации. Карикатурите на Чавдар Николов оживяват в ефира на Нова телевизия и онлайн във vbox7.com.

От тази седмица видеата на талантливия карикатурист ще се излъчват при Ани Цолова и Виктор Николаев от 6:20 ч. до 9:30 ч. в ефира на Нова. Те ще бъдат достъпни и в личния профил на Чавдар Николов в най-голямата българска платформа за видео споделяне vbox7.com.

С този съвместен проект екипът на Нова залага на сериозната публицистика с намигване към хората, които вземат важните решения в страната и по света, както и към всичко актуално, което вълнува зрителите. A vbox7.com прави поредната стъпка в посока предоставяне на още по-интересно и разнообразно съдържание на потребителите си.

Чавдар Николов е дългогодишен карикатурист като кариерата му започва във вестник “Демокрация” в годините на прохождащите промени у нас, а в последните години работи във вестник „Преса“, преди закриването му. Чавдар Николов е печелил множество награди не само у нас, но и в Полша, Румъния, Португалия, както и призове на ООН.

Първата видеокарикатура, както и какво разказа за проекта Чавдар Николов днес в студиото на “Здравей, България” пред Ани Цолова и Виктор Николаев, можете да видите във видето по-долу. 

Ето и едни от най-емблематичните карикатури на автора, с които той ознаменува важни събития у нас.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.