Следва

Hamachi и чаената церемония - една мечта от списъка, като намигване отгоре

Детска София: Куклено творчество в SunDay или една чудно различна неделя

Неделните зимни следобеди са времето, когато се стъмва рано и настроението ни затваря у дома с чаша горещ шоколад...

All About Life преди 8 години

Неделните зимни следобеди са времето, когато се стъмва рано и настроението ни затваря у дома с чаша горещ шоколад на фона на детски смях, вместо на релаксираща музика например, и често се озоваваме в ролята на аниматори в домашните забавления.

Познавайки този дребен, но приятен проблем отлично, Grand Hotel Sofia, в традициите на доброто градско лайфстайл присъствие, са помислили за онези малки красавици и красавци, които имат неизчерпаема енергия за влагане, най-добре в разумни неща. Без ограничение, но с мисъл и любов, както го заслужават децата.

Затова от този месец стартира традиционният куклен театър в столичния Grand Hotel Sofia, винаги в края на седмицата. Със старт преди обед с чудна куклена пиеса и продължение следобеда с Арт работилница. Там децата изработват различни кукли, запознават се с изкуството на тъкането и декупажа и още много други творчески занимания, които развиват ума и фантазията им. А от ноември, специално място в програмата на неделите, посветени на децата, ще заеме и Ателие по роботика. Фантастично място за децата от 7 до 12, които сами ще могат да конструират собствен робот. Ателието за малки и големи роботи ни чака всяка неделя в 4 следобед, веднага след  творческите занимания и кукления театър. На 1, 15 и 29 ноември. 

И тъй като няма да е честно към най-малките в тази категория, Grand Hotel Sofia определя две дати - 8 и 22 ноември, когато Бебе Арт ленд ще се занимае чрез музика, театър и изобразително изкуство със сетивните възприятия на най-мъничките сред децата.



Най-лесно е човек да придобие представа какво удоволствие е за децата тази неделя, прекарана в компанията на много други деца, придружена от куклена пиеса и арт работилница, като просто надникне от вратата на залата. И види много щастливи усмивки и чуе детски смях. Двата най-сигурни признака, че малчуганите прекарват страхотно. И мрачната есенна неделя всъщност се е превърнала в един слънчево усмихнат семеен ден.


Още информация за детското неделно царство тук: Grand Hotel Sofia

Мястото, както го познаваме:
ул. "Гурко" 1
(+359 2) 811 0811

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.