Следва

Double Trouble - Плодове или Fresh

Бухтички с бекон от Хенри Холанд

Най-слабото в телесно отношение присъствие на LFW тази пролет беше Хенри Холанд - младият и ексцентричен...

Food преди 15 години

Най-слабото в телесно отношение присъствие на LFW тази пролет беше Хенри Холанд - младият и ексцентричен дизайнер на House of Holland. Дали от много работа, дали от много парти обиколки, Хенри поддържа фина, на ръба на анорексична фигура.

Щастлива случайност ни събра в тентите на LFW и от дума на дума стигнахме и до менюто му. Любител на домашно приготвените ястия, той разкри фаворитното му блюдо за съботна филм вечер.

За да я опишем, ще използваме две думи - калорична и бърза. Бухтички с бекон. И така, необходими са около 8 бухтички от бяло брашно, 300 гр. суров бекон, био по възможност. Масло, дижонска горчица, кетчуп.

Бухтичките елегантно се разтварят по средата, като е важно да не се режат с нож. Беконът се "жарва" до златисто, без допълнителна мазнина. Хрупкавите парченца се поставят върху домакинска хартия, за да отнеме излишната мазнина.

През това време бухтичките са намазват добре с масло и/или горчица. Кетчуп или за любителите на по-здравословната кухня - резени домати и накъсани марули.

За допълнително разнообразие малко прясно изпържени картофки. Поставяме бекона и затваряме бухтичката.

Върви идеално с бира. Типично по английски. Cheers!

More Food