Следва

Pretty in The City - Поли

Симона и Ивона са Pretty in the City момичетата на месеца на L'Oreal и ViewSofia!

Pretty in The City е рубриката ни, в която те срещаме с красивите лица на София...

Beauty News преди 8 години

Pretty in The City е рубриката ни, в която те срещаме с красивите лица на София. Това е инициатива на ViewSofia и L'Oreal Paris, която започна и ще продължи с пълната увереност, че градът ни е пълен с нежни, хубави, харизматични и стилни момичета и жени, на които ни остава да се радваме, а и, избирайки си по една любимка на месеца, да спечелим разкошни награди.

Красавиците, за които всеки един от вас можеше да остави своя глас, бяха Руми, Вяра, Симона и Ивона и Симона,  а в замяна ние обещахме повече от страхотни награди, любезно предоставени от Garnier, част от френската компания L'Oreal Paris.

И така, след неуморното гласуване за тези четири красавици, идва моментът на истината, в който короната Pretty in the City, с най-много гласове, заслужено отива при близначките Симона и Ивона.

Ето и кои са останалите късметлии, гласували в нашата анкета: Мая Георгиева, Тодор Михайлов, melanie, Kikik и tsveti, които печелят по един от страхотни комплекта Garnier Pure Active за красива чиста кожа без омазняване:
Почистваща мицеларна вода и скраб за лице.  

 
Garnier Pure Active pочистваща мицеларна вода и скраб за лице

More Beauty News