Следва

Истории от живота: Франк Синатра

Натали Портман и първият кадър от "Джаки"

Планиран за 2017 година, продукция на HBO, този филм е изцяло и напълно посветен на Жаклин Кенеди. Смеем да твърдим, че очакванията към продукцията оправдано ще растат до...

People of art преди 8 години

Планиран за 2017 година, продукция на HBO, този филм е изцяло и напълно посветен на Жаклин Кенеди. Смеем да твърдим, че очакванията към продукцията оправдано ще растат до самия момент на премиерата, и не само заради Натали Портман в главната роля.

Много залагаме и на режисьора Пабло Лараин, чилиецът, носител на Голямата награда на журито от тазгодишното Берлинале за филма си "Клубът". Иначе, по подразбиране, лентата е посветена на живота на Жаклин Кенеди след убийството на съпруга й, президентът на САЩ Джон Кенеди. Денят и събитието, променили живота на цялата страна, променят изцяло и съдбата на Джаки.

В продукцията на Портман партнират Питър Сарсгаард (в ролята на Робърт Кенеди), Грета Геруиг, Макс Казела и Бет Грант. Едва през 2017 година ще гледаме "Джаки", така че е необходима доза търпение, оставайки обаче надеждата, че продуцентите на филма, сред които виждаме и името на Дарън Аронофски, ще решат да споделят с нас още кадри.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра