Следва

10-те най-скъпи парфюма в света. За още по-разкошна Нова година

Poison Girl на Dior - новият парфюм за моментално удоволствие

Poison girl е повече от парфюм...

Beauty News преди 8 години

Poison girl е повече от парфюм. Това е история на женствеността от Dior.
Аромат с нотки на скандал. Привличането на сетивата е толкова силно, съблазнително и обезпокояващо в еднакви количества. "No Smoking, No Poison," пише на табелата в ресторантите в New York…

Днес митът е пресъздаден във велик нов парфюм на Dior. Тя е жена, която не среща никакви органичения по пътя си. Тя е съблазнителна, появява се неочаквано. Хладна, но по-силна отвсякога. Поп феминизъм: високи токчета, грим и къса пола, но с вдигнат юмрук. Нейният парфюм е нейният подпис. Изпълнена с живот и дързост. Секси, нахална, уверена. Парфюмът на съвременното момиче, което изпълнява собствените си желания, без задръжки.

Няма нужда тя да завюва свободата си. Тя е свободна по рождение.

Poison girl е апетитен призив. Това е чувствен капан, който избягва прекомерните сладки и захарни нотки. Той вълнува и притеснява сетивата," казва Франсоа Демаши, парфюмеристът творец. 

Франсоа Демаши избра от суровините тези, които са богати на изразителни нюанси, за този горчиво-сладък цветен аромат, елегантен по начина на Dior. Отличителна композиция, притежаваща дързостта на възхитителни и нахални нотки.

Плодовите въвеждащи нотки на горчив портокал карат устните да преглъщат. Този съживяващ, леко кисел старт препуска към сладострастната красота на роза и комуникира с уникалната чувствена тонка бийн от Венецуела.

В допълнение, щипка ванилия се появява в Poison Girl, за да подчертае още по-добре неустоимия чар.
В хармония с този нежен капан, нотка от ароматен балсам примамва и успокоява.
Накрая основата е облечена в комфортно дървесна и едновременно могъща и млечна чувственост на санталово дърво от Шри Ланка.

В Poison girl лежи богато сърце, в което розата е кралица. Одухотворената и експресивна есенция от Българска роза Дамасцена е съчетана с роза Абсолю от Грас - квинтесенцията на цветен и магичен спомен за Франсоа Демаши.

"Като дете обичах типичните лакомства на Грас от захаросани розови листенца. Този вкусен спомен остави вкуса на "хрускаво" цвете, което ме вдъхнови за дръзкия съблазнителен чар на Poison Girl."

Чакаме ароматът по магазините в първото тримесечие на 2016-та!

 


 

More Beauty News