#untaggablexhibition и изкуството вън от станрадтната рамка

Модерното изкуство се побира в тагове. Виртуалното пространство ни заобикаля и подменя действителността ни...

Модерното изкуство се побира в тагове. Виртуалното пространство ни заобикаля и подменя действителността ни. Модерните технологии и модерното изкуство могат да кореспондират по много различни начини.
Audi заедно с Advertising Artists стои зад това мнение и го демонстрира в уникална, неправено досега изложба.

#untaggablexhibition е възможност да погледнем на изкуството и новите технологични средства през една напълно непозната призма. Двадесет независими артисти чрез своите платна и инсталации ни въвеждат в света на нестандартното изкуство, което не подлежи на определения и норми и ни отвеждат към бъдещето в дизайна на автомобили, представяйки новия модел Audi Q2 така, че да се влюбим моменталически в него.

Автомобилът и шофьорът вървят ръка за ръка, така както нестандартните изразни средства на изкуството със своята аудитория. Моделът ще бъде на пазара през есента, но образът му, забулен в ефимерното пространство на изкуството, остава да витае и да ни подразва лекичко, очаквайки го.

Изложбата бе открита на 20 април, само за 48 часа, а интерактивните творби ще бъдат включени в онлайн каталог и могат да бъдат закупени. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.