Следва

Art Act: Франсоаз Жило - животът след Пикасо

HBO е лидер с 94 номинации за 68-мите награди EMMY

За 16-ти пореден път НВО получи най-много номинации за предстоящите награди Primetime Emmy®...

Events преди 7 години

За 16-ти пореден път НВО получи най-много номинации за предстоящите награди Primetime Emmy® измежду всички отличени тв мрежи. Това бе обявено вчера в Лос Анджелис.

23 номинации за Game of Thrones, включително за Най-добър драматичен сериал, за най-добър актьор в поддържаща роля за Питър Динклидж и Кит Харингтън, три номинации за най-добра актриса в поддържаща роля за Емилия Кларк, Лина Хеди и Мейзи Уилямс, за най-добър гостуващ актьор в драматичен сериал за Макс фон Сюдов, 2 номинации за най-добра режисура на драматичен сериал за Мигел Сапочник и Джак Бендър и за най-добър сценарий на драматичен сериал за Дейвид Беньоф и Дан Уайс.

17 номинации за "Вице", включително за най-добър комедиен сериал, най-добра актриса в главна роля в комедиен сериал за Джулия Луис-Драйфус и 2 номинации за най-добър поддържащ актьор в комедиен сериал за Тони Хейл и Мат Уолш.
 

11 номинации за “Силициевата долина”, сред които за най-добър комедиен сериал, за най-добър актьор във водеща роля за Томас Мидълдич и 2 за най-добър поддържащ актьор в комедиен сериал за Алек Бърг и Майк Джъдж.
 

 

8 номинации за “До самия край”, включително за Най-добър филм за телевизия, най-добър актьор в главна роля в кратък сериал или тв филм за изумителния Брайън Кранстън, най-добра режисура на кратък сериал, тв филм или драматично заглавие за Джей Роуч.


 

6 номинации за “Шоуто на Джон Оливър”, сред които за най-добро коментарно предаване, най-добра режисура и най-добър сценарий за коментарно предаване.

3 номинации за “Vice: гореща точка”, включително за най-добър информационен сериал или специално предаване.

2 номинации за “Vinyl.”

Сред другите номинирани НВО продукции са Becoming Mike Nichols, Game of Thrones Main Title 360 Experience, Jim: The James Foley Story, Lady Day at Emerson’s Bar & Grill, Real Time with Bill Maher, Tig Notaro: Boyish Girl Interrupted и “Истински детектив”


Не на последно място, сериалът "Хирургът" на CINEMAX получи 4 номинации, сред които за най-добра режисура на драматичен сериал за Стивън Содърбърг.

Primetime Emmy® Awards ще бъдат обявени на 18 септември и ще бъдат излъчени по НВО и на HBO GO.

Още информация може да видите тук!

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 5 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?