Следва

Годишен ХОРОСКОП - 2017: РАК

Годишен ХОРОСКОП - 2017: БЛИЗНАЦИ

2017 г. ще донесе защита за семейството ви. Взаимоотношенията ви се градят на основата на доверие, разбиране, взаимност и уважение...

Astro преди 7 години

Прогнозата за 2017 година зависи от основните планетарни въздействия и от големите космически промени и движения, които влияят на предстоящите събития. Прогнозата се основава на преминаването на ЮпитерСатурн и другите външни трансцедентални планети. Тяхното движение е по-бавно и техните енергии и влиянието им трае по-дълъг период от време.

В хороскопа за 2017 година не се предвиждат някакви значителни промени. В началото на годината планетата Юпитер е в знака на Везни, а в края - в СкорпионСатурн остава под знака на Стрелец до 19 декември 2017 г.Уран е в ОвенНептун в Риби, а Плутон в Козирог.

Информацията от хороскопа за всеки един зодиакален знак може да бъде използвана по различни начини: да повиши личностния и духовен растеж, да ни помогне да подредим целите и приоритетите си, да внесе светлина върху моделите, които всеки от нас трябва да следва и да намерим смисъла и разрешението на предстоящите събития.

Хороскопът за 2017 година отваря врати към нови перспективи, но най-ценният подарък, който получаваме, е самопризнателността и самоодобрението към самите нас. Това са едни от най-важните стъпки да започнем да обичаме себе си, което води до нашия личностен растеж, удовлетворение и задоволство от живота. Когато се фокусираме върху целите, основани върху настоящи и бъдещи събития, ние засилваме собствените си възможности да се възползваме максимално от развоя на събитията.

Ето и подробната астрологична прогноза за 2017-та за зодия Близнаци, а останалите ще публикуваме поотделно за всяка зодия в следващите дни:

БЛИЗНАЦИ

Годината е обещаваща за млади жени от този зодиакален знак. Предстоящите срещи, разговори, договори и споразумения ще подобрят материалното ви състояние. Ще получите предложение, което ще доведе до добри финансови постъпления.

Предстои ви пътешествие, което ще ви срещне с нови хора. Но ще имате повече разходи, свързани с дома или с друг имот, който ви принадлежи. Избягвайте ненужни разходи за дома или за някаква излишно скъпа вещ.

2017 г. ще донесе защита за семейството ви. Взаимоотношенията ви се градят на основата на доверие, разбиране, взаимност и уважение. Ще се появи нов човек в дома ви, който е роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Годината е благоприятна за развитието на общ семеен бизнес или съвместни семейни проекти и въпроси, особено ако имате партньор, представител на въздушен или воден знак.

Възможно е да възникне непредвидена ситуация, която изисква предприемането на спешни действия и взимането на бързи решения. Конфликт с млад мъж, свързан с финанси ще претърпи неочаквано развитие, но ще завърши благоприятно за вас.

Работа

Нептун преминава във вашия 10-ти дом (домът на постиженията и положението в обществото). Това означава, че професията и кариерата може да ви изглеждат нереални и необикновени по някакъв начин. Но на хоризонта се появяват някои възможности, свързани с работата. Получавате невероятни оферти през 2017 г. Само се уверете, че всичко е реално и законно.

Любов

В началото на годината сте заобиколени от любов и романтика. Юпитер, планетата на късмета и благополучието, се намира в сектора ви на любов и романтика. Затова първите 9 месеца от годината са изключително благоприятни в любовен план за вас, Близнаци. Насладете се на цялото любовно блаженство, което се изправя на пътя ви.

Обикновено гледате цялостната картина и кипите от идеи. Наясно сте, че менталната активност, в допълнение с физическо привличане, е от съществено значение, особено ако любовта е трайна. През януари ще блестите като диамант за противоположния пол, тъй като Юпитер се намира в зоната на романтиката, привличането и удоволствието. Но не се заблуждавайте, че държите лотарийния билет в ръка и ще получите всичко наготово, без да си мръднете пръста. Истината е, че колкото повече усилия полагате, толкова повече късмет привличате на своя страна.

Здраве

Когато Юпитер премине във вашия 6-ти дом, което ще се случи на 10 октомври 2017 г., е време да се погрижите по-сериозно за своето здраве и физическо състояние. Намалете сладкото, прекаляването с алкохол и висококалоричните храни и следвайте фитнес програма. Просто се научете да казвате НЕ на всичко, което вреди на тялото ви. Астрологичната прогноза за 2017 г. показва, че може да откриете добър доктор или специалист, който да се окаже наистина много добър в своята специалност.

Годишен хороскоп за 2017 г. за зодия ОВЕН и ТЕЛЕЦ

More Astro