Следва

След 10 години: Рейчъл и Хейдън си казаха КРАЙ

Прегъдката на Jacobs...

Jacobs Cronat Gold – Златният допир до сетивата

Food преди 6 години

Пристрастени сме, приятно. И не сме сами в "греха".

Да преглъщаме кафето си, и след него новото, и после следващото си черно кафе, както го прави Флорентино Ариса, този вечно влюбен Ромео на Маркес, всеки ден, е едно от най-върховните удоволствия в света.



Обожаваме кафе, с едничкото условие да е точното кафе. Защото и първата, и всяка следваща глътка са онази сила, която ни изстрелва рязко в небесата, за да преодолеем 209-те, че и повече сантиметра предизвикателства на всеки нов ден.

Пием го черно, силно, натрапчиво до разтърсване, от Jacobs. Той знае отлично още от 1895-та, когато се ражда мечтата на младия Йохан, че тази страст надживява времена, нрави и обикновени любови и остава с нас завинаги.

Единственото отклонение от нормата е вкусването на новите блендове. Щастието на есента ни този път е безкрайно чаровно с опиващия си мирис, който сетивата припознават като чиста емоция.



Перлата в короната на сезона е оптимизирането до кафеен космос Jacobs Cronat Gold, част от семейството на Jacobs Monarch Classic и Jacobs Monarch Intense. Герой на съблазнителното съпреживяване с приятел или със самия себе си, с кадифен и плътен вкус и нежно мек послевкус.

Няма нужда да ни говорите, няма нужда от грим. Златната разновидност на Jacobs изчерпва необходимостта от друго. Освен от чаша от същото. Сега!


 

More from View Sofia

Марко Лаваца: Нищо не е в състояние да имитира възприятието ви, автентичността е всичко

Celebrities преди 4 месеца

Когато погледнеш този мъж в очите, виждаш океан от културни натрупвания, космополитизъм и абсолютната увереност на човек, който знае кой е, откъде идва и накъде отива

Двойно еспресо, лате, американо: кафе предпочитанията на Кардашян, Пери, Холмс, Мадона и другите

Food преди 1 година

Няма вариант сутринта ни да почне без кафе. Между 9 и 10 в Редакцията пристигат всички колеги, един по един, и всеки си носи кафето. Неговото си, запазената му марка. За един е американо с мляко. За друг - капучино с бадемово мляко. Третият - двойно еспресо. В резултат - честен спор, кое е по-доброто? За да не се разправяме, решихме да сравним часовниците си с кафетата на звездите, нека те "решат" вместо нас кое кафе сутрин и защо >>> 

More Food