Следва

The Weeknd тотално изтри Селена Гомес

ПреLUSTителки в кухнята: Глория Петкова&Miele Епизод 2

За канелата, ванилията и още нещо!

Food преди 6 години

Ние държим на думата си. В-И-Н-А-Г-И!  След Сара обещахме още красиви жени, които готвят съблазнително в красиви кухни, защото най-вкусните и увличащи рецепти са тези за преLUSTяване. Готови?

Пренасяме се oтново в божествено нежната в белия си цвят и невероятно технологично богатство кухня на Miele компанията на извънземната Глория Петкова. Спътник в общото ни наслаждение са атмосферата на това място - Miele Experience Center и толкова чаровният  аромат на поширани круши с мерло, ванилия и канела, рецептата на Гло. Нито една зима не може, а и няма право да преминава без този дъх - на канела, есенен плод и любов.

Показахме как Глория се справя с телешкото и съблазнява сърца наред. След десерта, който госпожица Петкова приготви пред очите ни, искаме да й предложим брак. Извинете фриволността, но не се издържа.

Ако искате и вие да съблазните мъжа до вас, нас, шефа или пък просто да си угодите, то застанете мирно пред екрана, гледайте внимателно и следвайте инструкциите за този сравнително лесен, но once in a lifetime десерт.

Следва Глория и “... има много Мерло, а и крушата е афродизиак”, so...

Съставки:

- Бутилка Мерло /750 мл./
- 200 гр. захар /може и кафява/
- 2 пръчки канела
- 1 пръчка ванилия или 2 пакетчета
- Няколко круши

Глория бе придружена в това кулинарно пътешествие по най-елегантния начин от: 

*Индукционен плот Miele - плот за вграждане КМ 6304 с таймер за всяка зона, Boost функция за изключително бързо загряване. Разпознаване размера на съда. Conactivity /безжична връзка между плот и абсорбатор/. Вграденият в кухненския плот таймер се настройва с едно движение и супер лесно, тотален Мастър шеф в асистенция.

*Островен абсорбатор Miele с рециркулация на въздуха и филтри от активен въглен DA 7006 Aura, с мощност 600 куб.м . Conactivity и индикация за почистване на филтрите плюс таймер.

*Хладилник за вграждане K 1901 Vi Master Cool с обем 557 литра, Master Fresh отделение, Led осветление, Dyna Cool система за равномерно разпределение на температурата.





Тук ли сте още?
Или вече сте пред котлона... Само последно да ви кажем, че следващата ни гостенка и Miele богиня в кухнята е Деси Цонева!


Кулинарния си курс записваме на www.yummycooking.bg.

More Food