Следва

Discovery Channel с премиера на „Високи скорости“

„Реквием за две лисици и едно пиано”

Нов спектакъл на Мирослав Йорданов търси изгубената чувствителност на съвременния човек

Events преди 6 години

На 5 и 7 декември от 19:30 ще се състои премиерата на танцовия пърформанс „Реквием за две лисици и едно пиано” на Мирослав Йорданов. Спектакълът изследва тялото на съвременния човек отвъд социалната му функция. Проектът цели по елегантно-поетичен начин да съблече социалната черупка и да се докосне до оголената чувствителност на съвременния човек, прогонена от ежедневието. Пърформансът е реализиран от „Кинесттетик проджект” с финансовата подкрепа на Министерството на културата и със съдействието на галерия „Етюд“.

За повече информация: Мирослав Йорданов, 0888 285 839.

Реквием за две лисици и едно пиано

Идея, хореография и визуално решение: Мирослав Йорданов

Участват: Галина Борисова, Мирослава Захова и Мирослав Йорданов.

Вход: 12/10 лв. Входът за журналисти е свободен.

Можете да купите билети онлайн тук за 5 декември : https://event.gg/8081/ и тук за 7 декември: https://event.gg/8082/ .

Билети се продават и всеки работен ден между 9:00 и 21:00 на касата на Червената къща, ул. „Л. Каравелов“ 15, София 1142.Резервации: можете да резервирате място всеки работен ден на тел. 02/988 8188, 0885 828 532 и e-mail: [email protected].

Резервациите важат до 15 минути преди началото на събитието.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 месец

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.