Следва

Рут Колева говори за ЛЮБОВ

Kакво ще се яде на Оскарите?

И тази година не ни поканиха на Оскарите, за да разберем дали наистина става дума за толкова вкусни ястия или не.

Food преди 6 години

Знаем си, че Оскарите са крешчендото на сезона на наградите, като всички останали събития играят ролята на подготовка за най-бляскавата вечер. След връчването на наградите, Холивуд се събира на афтър парти да яде, сякаш не е виждал храна. Всяка година селебрити готвачът Wolfgang Puck открива някои от специалитетите, които ще "обслужат" гладните усти на 4 март. Менюто предлага всякакви фантастични неща - от хапки до десерти – безупречно аранжирани в гламурна поезия на снобизъм.

Гостите в Ray Dolby Ballroom ще се наслаждават на над 60 различни ястия. Селебритито ще започне с гурме маратон на скулптуриран леден бар, обиколен от деликатеси, между които парфе хайвер, покрит с 24 каратово злато, кралски раци, омари и миди.

За месоядите предпочитатели ще има говеждо месо, аранжирано с черен ориз, заедно с малки такос с подправки. Любителите на паста ще вкусят зимен трюфел с печено сирене, или домашно приготвен спанак с английски грах, лук и печени домати.

Десертите продължават в същата тема, но в шоколадово изобилие. Розово-малинови торти, „Mocha Beehive“ от черна шоколадова черупка, течен мед, маскарпоне мус, плюс френски макарони във всеки вкус, който можете да си представите.

И ако това не е достатъчно, 7000 мини шоколадови Оскара чакат гостите. Всички останали след партито пищни храни ще се отправят директно към различни хранителни банки, за да нахранят стотици хора в нужда. Да бъдем скромни, искаме само шоколадовите оскари, please. Е, не само, де.
  

More Food