Следва

Най-красивите бюти визии от Met Gala

Седмица на Красотата в Сердика Център: Кутия, пълна с тайни, ела и си вземи!

“Искате да разберете главната тайна на красотата?"

Beauty News преди 5 години

Няма нищо по-хубаво, повтаряме, НИЩО по-хубаво от топло време и промоции! Всяка жена ще ни разбере и ще ни подкрепи. С две ръце! Не, не говорим празни приказки, колкото да не заспим, имаме нещо предвид.

Нещо, обединяващо любимия ни МОЛ, и всичките му прилежащи марки козметика, които изобилстват в него. Само в ЕДНА седмица, Сердика Център ще предостави на своите клиенти невероятни промоции и предложения, на които надали има жена, която може да устои. Ние поне не можем.

В ядрото на всичко стои един вдъхновяващ цитат от една от най-нежните музи на Холивуд - Никол Кидман: “Искате да разберете главната тайна на красотата? Влюбете се - това действително работи!”

И, да не забравим най-хубавата новина! Освен идеите и съветите, които ще бъдат предоставени на всеки клиент, ще има и НАГРАДИ: 10 козметични сета с продукти от магазините, участващи в кампанията, всеки на стойност над 300 лв. 

Beauty Week ще се състои в седмицата от 7 до 13 май, а участие ще вземат следните бутици за красота: Beauty Zone, DM, Douglas, Estèe Lauder – Clinique, Golden Rose, L’OCCITANE en provence, Lilly Drogerie, Radiant professional makeup, аптекa Subra, Фризьорски салон ТИНО, магазин Зелен, Yves Rocher.

Всеки от изброениете магазини ще зарадва своите клиенти с промоции, намаления и/или подаръци!

Сердика Център посвещава дните от 7 до 13 май на Красотата и представените в него козметичните брандове. Отбелязваме дните в календара с ярък молив, защото обичаме невероятни преживявания! От които очакваме винаги именно това - да са красиви.

 

!!! Последно, но НЕ по важност: Първите 2000 клиента на козметичните магазини в Сердика Център, пазарували в периода 7 - 13 май, ще получат страхотен подарък в тон с блестящите тенденции за сезона - несесер с beauty съкровища.



А ОЩЕ повече информация намираме ТУК!  

More Beauty News