Следва

California Here We Come: Ориндж Каунти 15 години след началото

Mid90’s - Режисьорският дебют на Джона Хил

Едно 13-годишно момче опознава света извън балона на детството...

Movies & TV преди 5 години

Имаше време, в което познавахме Джона Хил като nerdy тийнейджъра Сет от американската тийн комедия Superbad (2007), където заедно със също толкова смотания си приятел Еван (Майкъл Сера) отчаяно се опитва да си купи алкохол и да изгуби девствеността си преди да завърши гимназия. Днес освен номиниран за два Оскара актьор, Хил е продуцент и сценарист, а през Октомври ще направи и дебюта си като режисьор с комедията Mid90’s.

Сюжетът на Mid90’s следва 13-годишния Стиви (Съни Сължи, “Убийството на Свещения Елен”), който живее в Лос Анджелис през 90-те, справяйки се с проблемно семейство и училище, където по- заможните деца го пренебрегват. Когато Стиви става приятел с група скейтбордисти в скейт магазина Motor Avenue, той прекарва лятото си научавайки street уроци за класовите и расовите разлики и привилегии. Филмът разглежда дългите летаргични дни на лятото, в които едно 13-годишно момче опознава света извън балона на детството, очаровано от всяко малко удоволствие като това да се возиш в кола, карана не от нечии родители. Mid90’s изглежда като богат и искрен разказ за скейт културата и прехода от детство към пубертет, който ще имаме възможност да видим на големия екран след 19-ти октомври.


 

More Movies & TV

10 важни неща, които научаваме от новия документален филм за Джон Галиано „High & Low“

Movies & TV преди 2 седмици

Модата никога не е претърпявала такива възход и падение, колкото при Джон Галиано. Новият документален филм High & Low показва драматичния живот на Галиано, с по-малко известни подробности за живота и кариерата на дизайнера, показвани в ефир преди много години.