Следва

Кокосовото масло: Опасен ли е и с какво тоталният хит?

Британският елит отлъчи Меган Маркъл

Oh, well...

Celebrities преди 5 години

Съдейки по снимките от официалните кралски, а и не само, събития, Меган Маркъл изглежда абсолютно щастлива от новия си аристократичен живот.

Но в тази идилична картина цветовете периодично от розови преминават в не чак толкова захарни. В много отношения това се дължи благодарение на много приказливия баща на херцогинята на Съсекс, Томас Маркъл, който редовно радва на пресата с нови скандализиращи коментари и разкрития.

Последно той издаде, че британският елит от приятели на принц Хари никак не понася Меган и тя не успявала да се присъедини към "порочния" кръг на висшето английско общество.

Оказва се, че мнозина от елитарните особи не харесвали политическите възгледи на съпругата на принц Хари и това как тя влияе върху разбиранията и вижданията на кралския наследник.

Замисляйки се, това може да е съвсем така, имайки предвид, че съвсем наскоро принц Хари се отказа от традиционното кралско ловуване, превърнало се в истинско семейно събитие, което той пропуска вече две години поред, именно заради това, че Маркъл редовно се застъпва за животните и техните права.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.