Следва

We love: като сестрички, Марго Роби с мама на премиерата на "Вавилон"

Всичко, което тряба да знаем за вторите три епизода на "Хари и Меган"

"Баба седеше и гледаше спокойно“

 

Celebrities преди 1 година

Netflix пусна втората част от документалната поредица за Меган Маркъл и принц Хари. От последните три епизода обществеността научи подробности за спонтанния аборт на Меган, за който съпрузите обвиняват британския таблоид Daily Mail, и нови подробности за семейния конфликт на Хари с брат му принц Уилям и баща му, новия крал на Великобритания Чарлз III. Отново обобщаваме основното, но този път от втората порция епизоди на скандалния сериал.

Втората част на докшоуто е посветена до голяма степен на периода, в който Меган Маркъл и принц Хари решават да се оттеглят от задълженията си на висши членове на кралското семейство и да напуснат Обединеното кралство. Лична трагедия тогава се наслагва върху конфликта с кралското семейство - двойката каза, че в началото на 2020 г., веднага след като Х&M се изнесоха от Острова, Меган е имала спонтанен аборт на фона на стрес поради публикации в британски вестници. Херцозите на Съсекс насочено обвиняват таблоида Daily Mail, който тогава публикува личното писмо на Меган до баща й Томас Маркъл. След това двойката подаде молба за процесия в съда.


Лошата принцеса: цялото интервю на Меган Маркъл за The Cut, пропито с драма и надежда


Принц Хари отправи редица сериозни обвинения срещу членове на семейството си - брат му принц Уилям и баща му Чарлз III. И така, Хари каза, че брат му го е "отцепил" от семейството, а баща му е излъгал за него и е "подал" лична информация в пресата. Хари разкри, че той и брат му, които първоначално споделят офис и персонал в двореца Кенсингтън, са се заклели никога да не "търгуват“ истории с медиите, имайки предвид практиката да се разказват на журналисти истории за членове на семейството, за да се потисне всяко негативно отразяване на монархията. "Да видя как офисът на брат ми прави точно това, което и двамата си обещахме никога да не правим, беше сърцераздирателно“, призна Хари.

Принцът намекна, че собственият му баща (или поне неговите служители) е издал историята, че той и Меган искат да се преместят в Канада. Хари разказа подробно как баща му настоявал той и Меган да изложат плановете си да се "оттеглят“ от кралското семейство в писмена форма, което Хари каза, че не иска да направи, защото последния път, в който той излага подобни планове в писмена форма през Чарлз, те попадат в медиите.

В поредицата Хари за първи път говори за подробностите на така наречената "Среща на върха в Сандрингам“, тоест срещата на висши членове на кралското семейство в двореца Сандрингам през януари 2020 г., която се състоя, след като Хари и Меган обявиха изоставянето на своите официални позиции. "Беше ужасно, когато брат ми крещеше с пълен глас, а баща ми казваше неща, които просто не отговаряха на действителността. И баба ми (кралица Елизабет II) стоя спокойно, гледайки всичко това.


„Това е обявяване на война“: как Двореца реагира на трейлъра на сериала за принц Хари и Меган Маркъл


Принцът признава, че е бил шокиран, когато му е казано, че ще бъде публикувано изявление от негово име и от името на Уилям, опровергаващо съобщенията в пресата за разногласия в кралското семейство и че той и Меган са били "принудени да напуснат поради тормоз от страна на Уилям. "

"Никой не ми е споменавал, не ме е питал такова нещо. Никой не ми е поискал разрешение да публикува подобно изявление. Само за четири часа те решиха да излъжат, за да защитят брат ми, но в продължение на три години никога не казаха истината, за да защитят нас", казва Хари, добавяйки, че когато казал на Меган за това, тя избухнала в сълзи.

Двойката също така припомня как им беше забранено да се видят с кралицата в края на 2019 г., за да обсъдят преместване в чужбина. "Точно когато се качвахме на самолета [за Обединеното кралство], Хари получи съобщение: "Не ви е позволено да видите Нейно Величество“, спомня си Меган. "Веднага щом пристигнахме, аз й се обадих и казах: "Казаха ми, че си заета.“ И тя каза: "Да. И аз не знаех, но имам ангажименти цяла седмица.“ Помислих си "Уау“, добави Хари към нейния разказ.

Сериалът споменава и противоречивото интервю на двойката с Опра Уинфри, в което те обвиниха кралското семейство в расизъм. След излизането му Меган получава текстово съобщение от Бионсе. Този момент е заснет на видео за филма. "Все още не мога да повярвам, че тя знае коя съм. Тя каза, че иска да се чувствам сигурна и защитена. Тя признава и уважава моята смелост и уязвимост и вярва, че съм избрана да унищожа векове проклятия, които трябва да бъдат излекувани,“ казва Меган в този епизод.

Меган Маркъл и Бионсе се срещат лично през юли 2019 г., преди херцозите на Съсекс да напуснат кралското семейство. Заедно те присъстваха на премиерата на "Цар Лъв“ в Лондон. След интервюто, певицата публикува и думи на подкрепа за Меган на своя уебсайт.

More from View Sofia

Кевин Спейси ще плати 31 милиона долара на създателите на House Of Cards заради секс скандала

Celebrities преди 2 години

Съдът осъди 62-годишния холивудски актьор Кевин Спейси да плати 31 милиона долара на филмовото студио MRC, което снима сериала "Къща от карти", за нарушeни клаузи от договора   

Спортистите сменят инфлуенсърите, прекрасната тенденция е в пълен ход

Celebrities преди 2 години

През последните няколко години инфлуенсърите буквално обърнаха света на модата с главата надолу - те заемат най-добрите места на шоута, получават покани за частни презентации, стават посланици на световни  марки и първи имат възможността да се запознаят с новите продукти, често от най-луксозен порядък, след което да разкажат на своите фенове за тях

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 18 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 19 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.