Следва

Петъчен БЛИЦ: Пламен & Светослав от Fontfabric

View Sofia's X-MAS #GIVEAWAY: По подарък всеки ден до Коледа

Ho-Ho-Ho

All About Life преди 5 години

Всяка прилика с великия шоколадов календар, от който си взимаш по парченце сладост, скрито зад картинка всеки ден от 24те дни до Коледа през декември НЕ Е случайна! След няма и ден, обратното броене до Коледа започва и в нашата къща. С нетърпение очакваме отгръщането на календара на прословутата празнична декемврийска страница, защото сме подготвили нещо вълнуващо, за всеки един ден от нея за вас! Зарадвайте свой любим или пък самите себе си, като си подарите един от нашите специално селектирани, изключително луксозни и много красиви Коледни подаръци.

Заедно с приятелите ни от Pandora, Unode50, Thomas Sabo, Dior, Chanel, Givenchy, Moroccanoil, ElephantBookstore, Totally Erected, SQUARE.SSWS, SmashBOX, Nikolay Bozhilov, Esthederm, PLIK, Le Petit Quche, TriCollagen, Sephora, FREY WILLE, Y T-SHIRT, AVENE, DESPODOV , BUZZ Sneaker Station сме ви подготврили една незабравима, модерна, луксозна Коледа.Отрупали сме елхата с подаръци, всички до един прекрасни и предназначени за ВАС!

Всеки ден, считано от 1-ви декември до деня преди Коледа - 24-ти, ще подаряваме по един от гореизброените разкошни подаръци. Ще имате точно 24 часа за всеки от тях, за да го спечелите. И така - 24х24 - времето е ваше!  

Giveaway-ът се разиграва в Instagram профил на View Sofia при следните условия:

*последвай ни в Instagram (ще бъде проверено!)
*харесай поста с подаръка, за който искаш да участваш (това също ще проверим! )
*коментирай, като отбележиш трима приятели и добавиш хаштаг #viewsofia
*допълнителен бонус е, ако споделите поста и на стори и отбележите @viewsofia

Може да следите развитието на играта и на сайта ни, където всеки ден ще бъде обявявана и новата награда.Победителите ще се теглят на случаен принцип, като всеки ден по един от вас ще печели по един разкошен подарък, като спечелилият ще бъде обявяван в профила ни в Instagram на всеки 24 часа. Идеята е подаръците ни да стигнат до вас навреме за Коледа.

Проверявайте Inbox-a си често, защото може да сте един от победителите!

HO-HO-HO
Merry Christmas! 

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 1 седмица

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.