Следва

We love: Tangle Teezer, ама за кучета!

Чао, чао Рири и Кими: Идва #VBBeauty на Виктория

почти като KKWBeauty, но не съвсем...

Beauty News преди 5 години

Изключително минималистичната, що се отнася до козметика, визия на В.Б. винаги ни е оставяла в замаяното, бездиханно състояние на: "Как го правиш, бе, жена?".. и то жонглирайки между модна империя, четири деца, секси съпруг и куп събития и ангажименти.

Е, вероятно съвсем скоро, срещу скромната сума от стотина /и няколко/ пунда, ще знаем тайната, че даже ще може и ние да го правим.

Виктория Бекъм съвсем официално /вече/ обяви стартирането на собствена козметична линия, върху създаването на която работи още от пролетта на миналата година.

 

 

"Искам жените да се грижат за себе си както отвътре, така и отвън. Именно заради това пускам колекция от най-важните компоненти за грим, грижа за кожата и здраве, както и аромати, от които, според мен, и аз самата имам голяма нужда", споделя модната дизайнерка за начинанието.

Новата марка, със стартова дата есен 2019-та, обаче ще се продава само онлайн, на добре познатото място - victoriabeckham.com, а какво ще включва все още е трудно да кажем, но вероятно ще разберем при представянето на сезонната колекция на Victoria Beckham в Лондон на 17-ти февруари, където бюти визиите ще са постигнати именно с VBBeauty.


А докато чакаме заветната дата, връщаме лентата назад - 13 години, да сме точни, когато Виктория Бекъм, заедно със съпруга си Дейвид, лансира аромата с нотки на роза, бял божур и ванилия Intimately Beckham и навлезе в козметичната индустрия, още преди там да са чули за Ким Кардашян и Риана. Освен това, в последните гоидни дизайнерката създаде няколко успешни колекции от грим продукти за козметичния гигант Estée Lauder, което почти автоматично значи, че VBBeauty ще й се получи добре, доста добре!

More Beauty News