Следва

Popcorn Time - пиратстване, но не съвсем

И на Роман Абрамович се намира заместник - Даша се омъжва повторно!

38-годишната палава рускиня от комуникативната зодия Близнаци преди известни месеци отвори Инстаграм профила си, спря да използва псевдоним, грейна пред света с истинското си име и стартира щура социално-профилна активност. Веднага женските ни психики провидяха - нещо се случва, най-вероятно нещо с емоционалната нагласа и система от очаквания/амбиции?

Celebrities преди 4 години

Е, радарите се оказаха добре настроени - Даша Жукова, за която, припомняме, зложелатели отдавна твърдят, че няма спирачки, ако се отвори възможност за приятен флирт, и която прекара с Роман Абрамович - руснак с богатство за чудо и приказ около 10 години в брак /увенчан с две деца/, с днешна дата се оказа обвързана с годеж за друго приятно момче.

Този път, като съобщението е на интернет-изданието Page Six, Даша Жукова е успяла да очарова 34-годишния Ставрос Ниархос II. По информация на портала, двойката е обявила годежа си на партито по случай рождения ден на основателката на музея "Гараж" миналия месец в Ню Йорк, на което присъстват десетки звезди, в т.ч. Дейвид Бекъм, Лив Тайлър и много други.


Изневяра ли сложи край на брака: Абрамович има нова, Даша и тя с нов?


Според близки до двамата млади, сватбата е планирана за края на годината, а влюбените вече са ангажирани с подготовката.


Даша и Ставрос вдясно

Романът на Жукова и Ниархос започва точно половин година назад, макар че Той и Тя се познават отдавна. Това ще е втори брак за Даша - през 2007 година тя се омъжи за Роман Абрамович, като бракът им, до официалното му разтрогване, продължи 9 години. През 2009 година се роди първородният син Аарън-Александър, а през 2013 година - дъщерята Лея. Макар и разделени, бившите съпрузи поддържат доста прилични отношения и днес.


Снимка от предполагаемия годеж

"След развода се виждаха милиони пъти, все пак имат две деца, а и самите те твърдят, че са останали близки приятели, дори имат немалко съвместни проекти, които продължават да развиват", — разказват инсайдъри.

За гръцкия милиардер, потомък на известния гръцки магнат - корабовладелецът Ставрос Ниархос, основен конкурент навремето, но равен по богатство на Аристотелис Онасис, това ще е първи брак. Младежът аха да мине под венчило - с модела Джесика Харт, обаче се появи Рускинята и дотам.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.