Следва

Прясно разговорихме за вас: Дани в преследване на перфектната грим визия

LA BIOSTHETIQUE Paris: начин на живот

Добрият макиаж като начин на живот изисква постоянна грижа, която ние всеотдайно и почти фанатично полагаме, търсейки най-новото и любопитно откъм тенденции, прочити и продукти, които да тестваме.

Face преди 4 години



Затова и съобразяването със сезонните трендове не подлежи на въпрос - правим го, взимайки назаем най-добрите идеи и продукти, с които да обогатим козметичните си рафтове. За целта се до визажистите на особено любимия френски бюти бранд LA BIOSTHETIQUE Paris, чиято линия откриваме ексклузивно в салоните на VOGUE VISION - Митко Дамов и които бързат да ни запознаят с основните три макиаж направления за настоящото лято. Те могат да се определят като богатство от цветове в силни и опияняващи комбинации, а безспорен хайлайт е свободата за себеизразяване, постигната в нашия случай така:

FRESH ORANGE 


Както името предполага, оранжевият цвят задава тон на тази визия. Устните са сочни във вкусния цвят на мандарина, благодарение на Color Care Lipstick в Hot Mandarin, комбиниращ отличителните блясък, цвят и комфорт на червилото с богатите на хранителни вещества и активно подхранващи съставки на балсама.


Скулите се отличават с ненатрапчив бронзов завършек в лицето на Sunsation пудрата в цвят Terra и здравословен блясък, постигнат с умелата намеса на хайлайтър. Веждите, както лесно можем да предположим, са силно подчертани, а окото е нежно докоснато в макадамия кафяво (Eyeshadow Pen) с мокър ефект, за да получим едновременно свеж и дълбок поглед.



Черната спирала и тук идва в ролята на безупречен помощник, изборът се спира върху Perfect Volume Waterproof, която е водоустойчива, за да устои на високите температури и също така да обгрижи чувствителните очи, правейки я подходяща и за контактни лещи.



Основно предимство е и завидният обем, който се създава с едно движение, разделяйки перфектно миглите с помощта на специфичната четка и дозатор.



EXOTIC PINK



Екзотичната визия се характеризира с употребата на много цвят, а в това число и балансиран микс между розово и зелено. Експериментираме с модерна версия на опушеното око, обрисувайки долния клепач с с кремообразните сенки Silky Eyes в цвят Fern, а горния с Magic Shadow в 44 Flamingo, за да задоволим нуждата си от богата еклектика.



Подобни пъстри тонове изискват здравословен тен на лицето, затова се уповаваме на щедро нанесения хайлайтър Glamour Kit в Gold, за да засияем и съответно да нанесем със самочувствие розовия тон и по устните. Избираме между кремообразното подхранващо червило Color Care Lipstick в Dusty Pink или, ако сме по-смели, наситения глос в Dragon Fruit, за да подсилим визуално екзотичната тематика.








MODERN BLUE



Може би най-съблазнителната от трите визии
носи името "Модерно Синьо" и краде погледа именно към изразителните очи, разгледани през призмата на дълбокото морско дъно и богатите нюанси, които носи със себе си. 



За да извлечем максималното от този красив, но иначе недотам лесен за употреба цвят, е повече от задължително да наблегнем на безупречния тен. За целта стартираме с компактния фон дьо тен с висок слънцезащитен фактор Sun Care Foundation, а след това фиксираме с Translucent Compact Powder, за да издържи основата ни през целия ден. След поставянето на първите стъпки, продължаваме именно с нанасянето на цвят. Синьо-сивите кремообразни сенки Silky Eyes Steel Blue се позиционират по долния и горния клепач, а като наситена рамка около цялото око поставяме молива Eye Performer в Blue Lagoon, не просто за да подсилим, но и за да увеличим визуално очите.





Като финален и категоричен щрих пък нанасяме червило в чувствен тон и прокрадващи се металически отблясъци - Sensual Lipstick в Sunset, което според начина на нанасяне може да варира като дълбочина и цвят.



Цялата колекция на LA BIOSTHETIQUE Paris откриваме в салоните на VOGUE VISION-Митко Дамов

More Face