Следва

Уличният стил на звездите: бременната Блейк Лайвли - красота в Манхатън

"Технологичният" кошмар на всеки родител: Наталия Водянова за разликата в поколенията

Водянова рядко споделя кадри на децата си със своите последователи в социалните мрежи, но...

Celebrities преди 4 години

Но редките случаи, в които ни допуска до интимния си свят, са толкова мили и забавни, че мигновено й прощаваме огромните времеви паузи.

В последно време не можем да се оплачем - супермоделът почти не пропуска ден да ни осведоми къде е, с кого е и как се чувства. Последният споделен кадър е с 5-годишния син на Водянова и Антоан Арно - Максим. Наталия демонстрира префинен френски шик в бяла копринена риза, червена пола с принт и широкопола сламена шапка, а Максим, съвсем по детски, избира непретенциозна алена фланелка, въпреки че някъде със сигурност има етикетче LVMH - но пък поне дава вид на обикновена детска тениска.

Фотографията представлява следното: мама и син, погълнати от устройствата си - Наталия от ретро фотоапарата си, а Максим от таблета си. "Поколения", подписва Водянова публикацията си в Инстаграм.


Синът на Наталия Водянова дебютира на подиума на Balmain


Постът генерира бурно обсъждане сред последователите на супермама-модела. Някои фенове се интересуват живо от марката на фотоапарата, а други разсъждават по темата дали момчето въобще знае какво представлява устройството в ръцете на мама.

Само кадър назад в инстафийда на Водянова е споделена снимка, на която моделът прегръща покойната Алла Вербер: "Тази невероятна жена беше източникът на мода в Русия. Не мога да си представя индустрията без нея... ще ни липсваш завинаги. Отзивчива, ярка, искрена, целеустремена... завинаги ще останеш пример в живота и светъл спомен в сърцата ни."


Истории от живота: R.I.P. Алла Вербер


More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 1 ден

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 3 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.