Следва

"Ако косите ни можеха да говорят..."

6 продукта грижа за кожата, добри колкото Creme de La Mer

...но много по-достъпни.

Face преди 4 години

Creme de La Mer. Колкото и красива и романтична да е любовната ни афера с този продукт, самата истина е, че не е по джоба на всеки. Известен заради чудодейното си въздействие върху кожата (хидратира и заздравява), Creme de La Mer далеч не е единственият продукт в това море от козметика, но, ако трябва да бъдем честни, е просто НАЙ-ДОБРИЯТ. Например, ако грижата за кожата беше олимпийско надбягване на 100 метра, de La Mer щеше да е 9,58-те секунди на Юсейн Болт.


We Love: Мистерията на Creme de la Mer


Въпреки че на практика алтернатива за патентования "Miracle Booth" на луксозния бранд няма, нищо не пречи да опитаме подгласниците на Creme de La Mer в това импровизирано състезание. След обстойно проучване на предлагащото се на пазара, преглед на отзивите за определени продукти и, разбира се, произхождайки от личен опит, покатерваме на почетната стълбичка още шест препарата, които очевидно не са Creme de La Mer, но, въпреки че не сме тествали лично всеки един, смеем да провъзгласим за достойни алтернативи.


Le Magicien De La Mer


Това, разбира се, не измества фокуса от главната цел (Creme de La Mer), а предлага обходен маршрут, докато самите ние не положим крак на стъпалото в живота, на което си го позволяваме безпроблемно. Държим също да отбележим, че не робуваме на цена и реклама, що опре до грижа за кожата, доверяваме се единствено на качество.


Нацелувани от морето


 

More Face