Следва

Животът и голямата любов на Ести Лаудер - жената, която завинаги промени света на красотата

Victoria Beckham Beauty НАЙ-СЕТНЕ!

По-рано тази година стана ясно, че светът очаква бюти линия от Вики Бекъм, с анонсирана дата на премиерата - есента.

Celebrity beauty преди 4 години

Е, септември дойде, съответно линията Victoria Beckham Beauty е на линия, защото каква по-подходяща дата за това от една от определените за London Fashion Week, точно случващата се в момента /13-18 септември/, където публиката видя и новата Пролет/Лято 2020 колекция на Вики и я одобри. Вижте причините и всички кадри - ТУК!

Първата стъпка, с "digital-first" атаката за масов бум от продажби в кратък срок, бе в събота, като остави време да проследим на спокойствие ревюто на Бекъм и после да се върнем на новината за козметичните й продукти.

Най-първото, което отсяваме: VBB е повече от просто колекция гримове или линия козметика. Това е "чисто и съобразено с всички екологични и морални изисквания от най-висок порядък движение, което цели да ни вдъхнови, да ни направи по-изтънчени и целеустремени в най-обикновените си дейности, чрез грима, козметиката, парфюмерията и грижата за себе си, нещата, които зареждат с гориво живота ни", казва прес-съобщението. Заедно със съдружничката си и CEO на предприятието - Сара Крийл, Бекъм създава и придава облик на концепцията под мотото: "Luxury performance, clean beauty".


Лейди Гага стартира HAUS козметиката си, вижте колко черни тоалета смени


 

Въпреки че чистите съставки не могат да бъдат преценени като действие през опаковката, то посланието със сигурност се усеща още оттам. Гамата категорично включва така необходимата компактност на продуктите, но това далеч не изключва съдържанието на щипка "Posh Spice". Цялото, въпреки всичко, е постигнато по най-щадящи методи - почти никаква пластмаса, 100% рециклируеми или напълно биоразградими опаковки и материали за доставка, плюс всеки продукт - в торбичка от плат за многократна употреба.

Потапянето в необятния, както се надяваме, бюти свят на Бекъм, можем да започнем веднага - налице от VBB вече са Victoria's Smoky Eye Wardrobe, в който набор откриваме абсолютно всичко, за да докараме емблематичните за ВБ опушени очи. Конкретно това включва 4 тънки и елегантни палитри с по 4 нюанса сенки във всяка, наречени Smoky Eye Bricks (54 долара всяка); 4 гланца за клепачи, които правят окото блестящо и много секси и са "вдъхновени от оздравителната и защитна сила на кристалите", с които самата Вики се обгражда непрекъснато (36 долара за парче); и три кремообразни Satin Kajal очни линии (по 26 долара), с една от които Виктория обича да подчертава очите си (визираме бронзовата).

 


Фенове критикуват Виктория Бекъм, защото дава "нездрав пример" на дъщеря си Харпър


"Много характерните за стила на Виктория опушени очи са над времето и повода", отново напомнят от маркетинга, като ни внушават, че предвид това, че самата "авторка" на това опушено око, прочуто в цял свят, се е заела да подготви и необходимите за постигането на ефекта продукти, ние бихме могли да се радваме на съвсем същото, ако си закупим от необходимите неща.

Дотук толкова, предстои появата на козметичните продукти, парфюмите и капките за баланс и равновесие.

 

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 1 седмица

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи