Следва

Неузнаваеми Блейк Лайвли и Джъд Лоу в трейлъра на The Rhythm Section

Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу в търсене на MasterChef #6

Стартират предварителните кастинги за шестия сезон на хитовото кулинарно шоу MasterChef

Movies & TV преди 4 години

Шестият сезон на хитовото кулинарно шоу MasterChef се задава, но преди това - КАСТИНГИТЕ!

Подбрани кулинарни експерти ще стартират предварителните кастинги в търсене на хоби-кулинари, които тайничко си мечтаят да станат част от приключението MasterChef, но не са се осмелили в предите пет издания на формата в България. 


Кръвни връзки: Елиза и Андре Токев vol.1
Кръвни връзки: Елиза и Андре Токев vol.2


Всеки, който желае да спечели шанса да се бори за престилка, престижната титла MasterChef на България и голямата награда от 100 000 лева, може да се запише за предварителен кастинг ТУК. Одобрените след предварителния кръг участници ще прекрачат прага на кухнята на MasterChef, за да изпитат кулинарните си възможности с много изненадващи предизвикателства и в компанията на топ гурме професионалистите – Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу.


Кои са жените до звездите от MasterChef (2015)Предварителните кастинги за MasterChef ще се проведат на 12, 13, 19 и 20 октомври в "Парк хотел Москва".

More Movies & TV

10 важни неща, които научаваме от новия документален филм за Джон Галиано „High & Low“

Movies & TV преди 1 седмица

Модата никога не е претърпявала такива възход и падение, колкото при Джон Галиано. Новият документален филм High & Low показва драматичния живот на Галиано, с по-малко известни подробности за живота и кариерата на дизайнера, показвани в ефир преди много години.