Следва

Friends will be FRIENDS

Лейди Гага & Брадли Купър: умишлено генерирана любов

Въпросите, сякаш от името на всички ни, задава Опра Уинфри

Celebrities преди 4 години

В декемврийския брой на ELLE, освен в прекрасна фотосестия, виждаме Лейди Гага и в една много откровена светлина - в разговор с Опра Стефани откровеничи за връзката си с Брадли и слуховете, около които се въртеше съдържанието на всички таблоидни издания през изминалата година.

В действителност Гага и Брадли никога не са имали романтични отношения - певицата казва, че и двамата са искали хората да го мислят; да мислят, че имат връзка. Целият хайп, признава Гага, е умишлено генериран.

"Честно казано мисля, че пресата е доста глупаво нещо", започва Гага. "Имам предвид, направихме любовна история. Изиграхме я. За мен, като изпълнител и актриса, разбира се, беше важно хората да мислят, че сме влюбени. И искахме публиката до почувства тази любов на Оскарите. Искахме тази любов да изпълни екрана на всеки телевизор, на който се гледа това шоу. Работихме много здраво, работихме с дни. Направихме план на цялото представление - беше много точно режисирано."

"Режисирахте го като представление, за да предизвика точно това, което предизвика", е отговорът на Уинфри.

"Предизвика, да" - съгласява се Гага. "Когато го обсъждахме след това, си казахме: "Е, предполагам, че свършихме добра работа!"

В интервюто Гага казва за Брадли още, че е "прекрасен баща" и се съгласява с твърдението на Опра, че слуховете за предполагаема връзка между двама им не са били съвсем безпочвени.

Уинфри изказва още, че Купър "каза, че ако слуховете бяха верни, никога не би могъл да те гледа по този начин на онова пиано".

"Абсолютно. Абсолютно", е заключението на Гага по въпроса.

Припомняме, че в началото на тази седмица стана ясна следващата кинороля на Лейди Гага, след като изпълнителката се беше отдала изцяло на работата по грим линията си в продължение на година.

More Celebrities