Следва

Start Shopping NOW: мъжките дрехи са новите женски!

Кой как избра да се рекламира: коледната мелодрама на Versace

С участието на Хелена Кристенсен и Сара Бейкър

All fashion преди 4 години

Вдъхновена от 80-тарските любовни новели и напоена с емблематичната за италианската къща естетика, коледната кампания на Versace е всичко друго, но не и скучна. Има всички достойнства за една италианска мелодрама - интрига, секс и дори ръкопашен бой (или поне опит за такъв).

Действието в рекламния клип се развива бурно и много, много драматично - в двете главни женски роли влизат Хелена Кристенсен и Сара Бейкър (която е и режисьор на клипа); двата женски образа обединяват сили, за да надвият предателство, измама и враждебно настроени бивши, разбира се, облечени в Versace от глава до пети. В унисон с модната носталгия, която излъчват проектите на марката в последните 4 години, появата на Кристенсен в сагата достойно се бори с дефилето на Джей Ло в ревюто от септември за най-култов момент в модата през последната една години.

Всички модели, показани в рекламния клип, са ready-to-wear Versace, а атмосферата е допълнително украсена от линията Versace Home Décor. Всяка сцена е "прошнурована" от емблематичните Версаче мотиви, а кулминацията е зимна сватбена сцена, включваща изключителна Atelier Versace рокля. Enjoy!

More All fashion

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 17 часа

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 4 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...