Следва

Лейди Даяна: редки снимки на принцесата с дълга коса

Beauty Trend: празнични #COCOманикюри

Let it sparkle!

Nails преди 4 години

Обратното броене до Коледната нощ започна, а с него и усилената бюти подготовка за подобаващо посрещане.

Месец декември се очертава да бъде вълнуващ за всички COCO момичета - бързаме да запазим своя разкрасяващ час за боядисване, прическа, грим и/или маникюр в една от любимите ни локации - Лозенец, ул. Козяк, бл. 112 и Изток, ул. Николай Хайтов 2, за да си доставим необходимата доза момичешко добро настроение, този път празнично. Маникюрът специално търпи подчертано празничен и бляскав облик в богат набор от декорации, майсторски изпълнени от познатите ни и много любими #COCOgirls.

Екипът по задоволяване на бюти нужди от всякакво естество твори маникюри, малки произведения на изкуството, доближаващи се повече до идеята за празничен аксесоар, отколкото когато и да е било преди. Избираме измежду звездички, еленчета и коледни мотиви, които подчиняваме на своята уникална визия с малко помощ и много добър вкус от екипа на COCO в четири основни тенденции, работещи безотказно добре:

Потапяме се в разточителния блясък на броката в богатите му оттенъци за необходима доза дързост и абсолютен прочит на максимализма, така актуален този сезон.


Ако ли пък предпочитаме неутрално издържаната гама, деликатният нюд тон влиза в ролята на прекрасна основа за надграждане с елегантни фини декорации в бяло и брокат.


Декември е и месецът, в който зеленият цвят открито властва над червения, за сметка на всички останали зимни дни - носим го както с лъскав финиш, така и с матов за още по-нестандартен вид, съответно в монохромна или богата пъстра визия.


Пастелните тонове са друга страхотна идея за празничен маникюр в зависимост от настроението - тук отново можем да използваме универсалната бежово-розова палитра, на която много подхожда бледосиният прочит.


COCO dry bar и COCO Nail Bar са на ул. Николай Хайтов №2, а на ул. Козяк, бл. 112 (не се бъркайте с номер 112, по навигация е на номер 1) се намира COCO Nail Academy, новият любим COCO спот.

More Nails