Следва

ЧРД, Брад! Ние те харесваме и с ботокса, оформената с филъри челюст, корекцията на ушите и останалите операции

Бюти тенденции Есен/Зима 2019-та: LA BIOSTHETIQUE Academy

#MixedRealities

Hair преди 4 години

Бюти тенденциите са нещо, което обичаме да си причиняваме сезон след сезон, вкл. зима след зима. Тези, касаещи косата, са особено податливи на симпатиите и антипатиите ни, защото, както казва София Лорен: "Прическата не засяга само начина, по който ще прекарате деня си, а и самия живот!"

За Есен/Зима 2019/20-та трендовете се плъзгат някъде по граничната линия между улично облекло и висша мода, социални мрежи и култура, попарт и изкуство. Коренно различни реалности се сливат в едно. По непринуден начин, в епохата на социалните мрежи, в ежедневие от кликове и харесвания, екстравагантността се счита за необходим прийом за себеизразяване - тя е достъпна и многостранна, подлежаща на пречупване през уникалната призма на всеки от нас.

Това е и лайтмотивът в запомнящите се модели от актуалната LA BIOSTHETIQUE Paris ACADEMY колекция за сезона - формата и цветът ни намигат с подсказка "повтори ме!" от чисти и елегантни фотографии, прилични на Анди Уорхол попарт почерка. Текстурите са силни и придават допълнително измерение на прическата, а индивидуалността се постига чрез сложни техники на подстригване и оцветяване, и стайлинг, позволяващ  надграждане до постигане на съвършенство.

Ренесансови къдрици

Ода за къдриците или визия с мека форма и текстура, трептяща от желание за живот и безгрижност. Съвършено несъвършената форма е с ефекта на ореол, постижим чрез стратегически поставените руси кичури - леки като перо, сякаш противопоставящи се на гравитацията. Ефекта постигаме с два ключови продукта - Transformer - крем, стилизант и балсам заедно, който поддържа прическата без да лепне; Curl Control Mousse пяна за къдрава коса, комбинираща даденостите на специалната пяна за чуплива коса с грижата на овлажняващия гел. Нанасяме на влажна коса, изсушаваме и стилизираме.


Сияйно пулсиращо русо

Всичко за сияещата коса! Тенденцията при цвета се отличава с насочени и сияйно ярки ефекти. Свободно нанесеният рус цвят частично се използва за кичури за да грейне лицето. Финалните студени тонове отразяват светлината и създават уникалния ефект на пулсиращо русо. За поддържането на прекрасния цвят, веднъж излезли от салона, се нуждаем от: Glam Color Advanced възстановяващ цветен балсам, който освежава цвета на косата за три до пет измивания, придавайки невероятен блясък; Protection couleur шампоан и балсам, защитаващи косата от загуба на цвят и влага, я възстановяват интензивно.  


Вълнисти текстури

20-те години на ХХ век разкриват истинската същност на къдриците. Безтегловните вълнисти текстури на прическата създават увлекателно уникална форма, която играе с геометричната строгост на трапецовидното подстригване и изстрелват прическата в настоящето. Съвременна индивидуалност! Силно необходимите тук продукти са Curl defining cream, контролиращ еластичността на къдриците и придаващ изразителна форма; Essence de Proteine - двуфазен протеинов спрей, задоволяващ нуждите на косата за мекота, еластичност и копринен блясък.


Силно изсветлена праскова

Неустоим цвят, олицетворяващ нежна естественост. Меките и хармонични прасковени нюанси се противопоставят, за да обогатят класическия рус цвят. Цветовете и бляскавият финиш осигуряват вълнуващи живи ефекти във всеки миг. Protection couleur шампоанът отново е задължителен продукт и тук за поддържане на красивия цвят, продуктът заздравява косата и й доставя обем, без да забравяме финалния щрих - балсама от същата серия.


Ренесансово късо

Късата прическа за сезона - по-дългата част на тила контрастира с късия контур. Тя моделира прецизната форма, придавайки практична чувственост и възможност за множество стилистични интерпретации. Прическа, олицетворяваща женската модерност и многообразие. Продуктите, на които се доверяваме за перфектен вид, са: Light defining cream, който контролира и оформя косата, придавайки й копринен финиш без омазняване, идеален за всички типове коса и дължини; познатият Essence de proteine двуфазен спрей за мекота, еластичност и озаряващ блясък.


Сатенен лешников шик

Новият сезон предразполага към набор от орехово-кафяви тонове, а светлият кестен с деликатни прасковени оттенъци е перфектният монохроматичен комплимент към стилна къса прическа. Цветът и линията се допълват, за да отправят ясно послание, едновременно женствено и силно. Гамата идва с основната задача да запази богатството на цвета, а именно Protection couleur шампоан и балсам, както и Glam color advanced цветен балсам в оттенък на карамел.


Човек-машина

Силна и запомняща се визия, която на пръв поглед изглежда класическа, но всъщност е абсолютно съвременна. Късите страни правят силно впечатление в контраст с предната част, подчертано дръзка и предразполагаща към разнообразни стилистични вариации. За постигане на желания вид използваме Transformer - крем, стилизант и балсам ведно, нанесен на суха или леко влажна коса; Fiber paste homme - кремообразна моделираща паста за мъже, осигуряваща подвижна и еластична фиксация с ефект на ремоделиране.


Коса с бронзов мраморен ефект

Вдъхновена от естествените нишки на мрамора, бронзовите и бежови тонове са частично нанесени директно върху косата, използвайки нова техника за фин и блестящ "мраморен" финиш. Цветният ефект е подходящ за ежедневието и може да варира с различни текстури и начини на оформяне. Тук наборът продукти, с който работим, е голям: избираме между и наслагваме до получаване на желания резултат - Volumising lotion лосион за сешоар за повече обем, комплексна грижа, която овлажнява и защитава; Molding spray - стилизиращ спрей с удължена фаза за оформяне, със силна фиксация без да дехидратира; Curl protect & style - термоактивен спрей за маша с температурна защита, който придава устойчивост и истински блясък; Protection couleur шампоан и балсам; Glam color advanced в цвят карамел.


Избраната прическа, в тон с празничния дух на Коледа, предразполагащ към повече дързост, увереност и чиста наслада от красотата, постигаме с лекота в салоните на VOGUE VISION-Митко Дамов или сами вкъщи с малко безценна помощ от LA BIOSTHETIQUE Paris, чиито продукти откриваме ексклузивно там.

More Hair