Следва

8 обгръщащи фигурата рокли като на Кайли Дженър

Петте най-големи модни неудачи на Меган Маркъл

#MEGXITpower

All fashion преди 4 години

От момента, в който Меган Маркъл получи монархическа титла (херцогиня на Съсекс), до момента, в който реши, че в Канада няма да й бъде нужна, гардеробът й бе сложен под постоянно публично наблюдение. Нарушила кралските дрес-код, етикет и традиции неведнъж, Маркъл често влизаше в графата "модно сгафили" и не само при нас.

За човек, който е абсолютен #НЕфен на Меган, за разлика от целокупното човечество, всъщност не е никак лесно да разграничи ЛОШИТЕ от НЕ-ЧАК-ТОЛКОВА-ЛОШИТЕ й модни избори. Сведохме ги до 5 - моля, заповядайте:

It's All About The TRENCH
Още през първите няколко седмици като част от Британското кралско семейство стана ясно, че актрисата няма никакво намерение да крие тънките си крачета под дълги поли и рокли. Ето защо за един от "най-скандалните" й тоалети се смята тази рокля-тренч, преценена от британското общество като недостатъчно "покривна" (като дължина) за монарх. Въобще не коментираме факта, че "рокля-тренч" изначално е някакво модно-стилистично извращение,  чиято полза ние лично не откриваме. Въпреки негативните отзиви към роклята на ММ, моделът и подобните му се разпродадоха за часове.


Късо, прилепнало, черно-беличко: що е то?
Още един удар по прочутата британска консервативност нанесе Меган, при това бременна в седмия месец. Вече бившата херцогиня се яви на конференция в малка трапецовидна рокля, очертаваща бременното й коремче и разкриваща цялостна гледка към краката й. Опитите на Меган да "консервива" вида си с черно сако не бяха оценени - нито пък успешни.


Cultural appropriation???
В Конго херцогинята толкова искаше да се хареса на домакините си, че дори прескочи допустимата стилова рамка, а и тази на cultural appropriation-а.


Манджа с грозде
Не е тайна, че Маркъл смята за свой коренен трик черно-белите комбинации. Веднъж обаче пропусна и ние помним: актрисата сметна за нужно да сприятели памучното си сукманче със сако с офис елемент и черно стилето, макар всички признаци, знаци и червени светлини, че тъкмо тези части от гардероба й не просто не си отиват - взаимно си противоречат по стилистика, смисъл и цел.


Упс, етикетче!
По време на вече споменатата визита в Конго Меган пристигна в елегантна червена рокля  - този път дори покриваща краката й. Сякаш за да затвърди колко непривично е за стила й да носи нещо толкова дълго, слизайки от самолета, лъсна етикета, който в бързината стилистите й бяха пропуснали да отрежат.

More All fashion