Петъчна доза секс: 50-годишните пиленца на Холивуд

Петъчна доза секс: 50-годишните пиленца на Холивуд

В очакване да видим отново Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд, спретнахме класация с 10-те най-добре изглеждащи мъже над 50. Ето кои още като него са чукнали петдесетте и изглеждат в топ форма!

Феновете на Даниел Крейг ще трябва да почакат още малко, за да видят отново актьора в ролята на Джеймс Бонд: премиерата на дългоочаквания No Time To Die - последният филм от сагата за най-известния таен агент в света на киното, бе отложена за края на ноември, логично. С 5-месечно закъснение от предвидената дата (април 2020), струващо на MGM 30 МИЛИОНА ДОЛАРА, които при едно добро стечение на обстоятелствата ще бъдат възстановени, като се има предвид привлекателността на сагата и 52-годишния британец.


Новият Агент 007 - тъмна мацка от ОстроваДаниел Крейг

50+, посрещнати със стил
Крейг със сигурност не е единственият, който (все още) кара женските сърца да бият лудо: изглежда мъжете се справят със "стареенето" по-добре отвсякога и полагат доста грижи за външния си вид. Петдесетте вече не плашат никого, напротив:

За пример: очарователният Брад Пит, който е на 56 години. След като преодоля проблемите с алкохола, пипна челюстта, оформи ушите и се възползва от напредналите ботокс процедури, че и преди това, започнахме особено много да го харесваме.


Брад Пит

Наложително е да споменем и Матю Макконъхи, 50-годишен. Съвсем скоро (на 31 януари) в България излезе новият филм, в който участва - The Gentleman, а преди това го гледахме в The Beach Bum, в който влезе в ролята на пропаднал поет, отдал се на алкохола и опиатите. Разбира се, за тези, които наистина искат да го видят в топ физическа форма, "шедьовърът" е Magic Mike (2012).

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.