Следва

Спиращата дъха булка на Viktor & Rolf

Уличният стил на звездите: култови галоши и Saint Laurent за Амбър Хърд

Каква по-добра комбинация за пазар в супера?

Street Style преди 4 години

В Лос Анджелис, както и в много други американски градове, е въведена прилично строга карантина, което все пак не възпрепятства хората да заредят нещо от супермаркета или просто дистанцирано да се разтъпчат.

Папараците от своя страна са на пост, и хоп, като вчера например, на мушка се оказва поредната калифорнийска звезда. На излизане от един от местните супермаркети е снимана съсредоточената бивша любима на Джони Деп - Амбър Хърд.


Уличният стил на звездите: босоногата Кайли Дженър


С асистентка до себе си, бутаща количка, пълна с декоративни домашни растения, актрисата изглежда небрежно секси в култовата комбинация черно-джинси-блонд, категоризирани така - гладък светло рус цвят на косата и подчертани вежди плюс много дискретен грим, черен пуловер с добра кройка и от плътна вълнена материя, тесни сини джинси, култовите гумени ботуши на Hunter и чанта Saint Laurent. Класически черен колан с катарама, фини бижута и разпознаваемата дръжка-синджир на чантата допълват минималистичния избор, достатъчно добър, за да го забележим и дори запомним.

More Street Style